malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  1 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Bo prawda taka, że mi Emu w ogóle się nie podobają...Moje koleżanki mają oryginały, impregnują itp, a i tak wyglądają byle jak.
No i takie trochę "walonkowate" są :lol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Octombrie 2012
styka51
styka51: Bo prawda taka, że mi Emu w ogóle się nie podobają...Moje koleżanki mają oryginały, impregnują itp, a i tak wyglądają byle jak. No i takie trochę "walonkowate" są

no u mnie widuje wlasnie chyba tylko emu i uggs'y, chociaz podrobki tez sprzedaja :woot:
jakbym kupowala to co najwyzej na kapcie, no ale kapcie tez wole bardziej pluszate :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 Octombrie 2012

Tak w ogole nowa Christina daje czadu :D

styka51
styka51
  1 Octombrie 2012
http://www.youtube.com/watch?v=PEqwQgRmT0o

:zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Octombrie 2012

Agoosia, jutro jak bede miała chwile i wejde na komputer, to Ci pomogę
A Ty tymczasem popracuj nad personal profile, w angielskim CV powinnaś zacząć od lekkiego przedstawienia jaka jesteś osoba, nie wiecej niż 5 zdań :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  1 Octombrie 2012

pierwszy dzień zajęć i wyciągałam mikroskopijnego noworodka z karetki. serce zwyczajnie mi stanęło na dłuższą chwilę.

mirra20
mirra20
  1 Octombrie 2012
massacre
massacre: 1. Dzwonki łososia kładziesz skóra w dół, na to dajesz gruba warstwę Philadelphii z pieprzem i szczypiorkiem, w to wklepujesz trochę bułki tartej, skraplasz cytryną i Wrzucasz do piekarnika na 20min na 6-7(nie wiem ile to jest stopni?) - gotowe 2. Dzwonki łososia kładziesz skórą w dół, na to dajesz warstwę zielonego pesto, tak samo 20 min w piekarniku. Pokroj cytryne i piecz OBOK łososia, podajesz ja na talerzu żeby taka pieczoną cytryną skropić już gotowego łososia.

o to musi być dobre chyba sobie w niedzielę zrobię:D
a i czy piec z termoobiegiem czy bez?
pijana
pijana
  1 Octombrie 2012

Czy Styka w Bydgoszczy spotkała tę słynną Jaśminę ?

pijana
pijana
  1 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143

Witamy w Reserved, ja dziś dostałam pierwszą wypłatę :D Stawkę mam 6, ale podobno w całej sieci jest tyle samo.
mirra20
mirra20
  1 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Witamy w Reserved, ja dziś dostałam pierwszą wypłatę :D Stawkę mam 6, ale podobno w całej sieci jest tyle samo.

jeżeli pracuję się w salonie własnościowy to tak, ale są też salony franczyzowe i tam może być różnie
Paulinessa
Paulinessa
  1 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a gdzie Ty? :)

jako pomoc nauczyciela w przedszkolu, ale to praca na 4, góra 6 miesięcy tylko. :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: Na tym polegają statystyki, zazwyczaj bazują na jednym bądź kilku czynnikach interesujących dla badaczy, a reszta zostaje pominięta. Stad tez na statystyki patrzę zawsze z przynrużeniem oka i wole stwierdzenie "może coś w tym jest" od "na pewno to prawda" ;)

Dobre badanie bierze pod uwagę wszystkie bądź większość istotnych czynników, a takie pseudo-naukowe gnioty niestety nie, tylko potem ludzie to powtarzają, powielając nieprawdę.
massacre
massacre: Co do łowienia ryb nie wiem czy mówimy o tym samym, bo mój łowi nad morzem bądź z kutra, gdy ma czas by wybrać sie np. na cały weekend. Ty chyba mówisz o łowieniu w jeziorach?

Jeziora/rzeki w większości :). Na morzu to zupełnie inna bajka, pływy, przemieszczenie się ławic, odpowiedni szyper, trzeźwość osób na pokładzie, wiatr i jego kierunek, temperatura ma rzadko znaczenie, bo i tak łowi się najczęściej na głębokościach 30m+, co nie zmienia faktu, że księżyc na brania ma wpływ niewielki, chyba, że chodzi o pływy, ale nie czuję się ekspertem od połowów morskich ;d.
madzia2143
madzia2143
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Witamy w Reserved, ja dziś dostałam pierwszą wypłatę :D Stawkę mam 6, ale podobno w całej sieci jest tyle samo.

haha dziękuję za miłe przywitanie, dzisiaj mam na 14.30 - trochę się obawiam, ale nastawiam się pozytywnie :ziober2: też tyle mam, więc spoko. Wiadomo, nie są to kokosy ale na początek dobre i to, przynajmniej będę mogła sobie do CV już coś normalnego wpisać.
Konto usunięte
Konto usunięte: jako pomoc nauczyciela w przedszkolu, ale to praca na 4, góra 6 miesięcy tylko. :)

eeee fajne!
madzia2143
madzia2143
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwszy dzień zajęć i wyciągałam mikroskopijnego noworodka z karetki. serce zwyczajnie mi stanęło na dłuższą chwilę.

no to ładnie Ci się rok akademicki zaczął... współczuję. Ale sytuację opanowałaś?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012

czas się ubrać iść do sklepu i zrobić sobie śniadanie :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.