malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty to musisz zrobić, bo on przecież tego nie zrobi, bo ma ruchanie z fajną dziewczyną prawie bez żadnych zobowiązań.

powiem Ci tylko tyle, że pierdzielisz głupoty.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty masz tylko kawałek twarzy, więc Ciebie się to aż tak bardzo nie tyczy.
Bla bla bla

to się nazywa odwracanie kota ogonem :crylol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może nie tyle, że osoby są głupie, ale ogólnie głupotą jest pisanie na forum fotki

aż nie mogłam tego nie zacytować..

Lubimy robić głupie rzeczy ? hmmm - ja np nie lubie i takich rzeczy nie robie.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem Ci tylko tyle, że pierdzielisz głupoty.

Być może, nie twierdze, że nie. Ja lubię tworzyć taki obraz sytuacji, żeby była na moją korzyść, a w tym przypadku korzyść jest taka, że jesteś nieszczęśliwa, więc powinnaś zerwać. To znaczy sam fakt tego, że jesteś nieszczęśliwa nie jest korzystny, ale dzięki temu właśnie masz powód do zerwania, a chociaż ja nie mam u Ciebie szans, to lepiej będzie mi się żyło ze świadomością, że nie masz nikogo.
Konto usunięte
Konto usunięte: Bla bla bla to się nazywa odwracanie kota ogonem

Nie rozumiem, o co Ci teraz chodzi. :/ Przecież pisałem to do Bosmana, a nie do Ciebie.
Tak w ogóle to fajnia mina, jak już o tym mowa, dobrze, że nie jestem zboczony, bo bym sobie coś pomyślał. xDDDDDDDDDDD
Konto usunięte
Konto usunięte: aż nie mogłam tego nie zacytować..

Ale co tu jest nie tak ? Fotka z małej ? :/

Konto usunięte
Konto usunięte: Lubimy robić głupie rzeczy ? hmmm - ja np nie lubie i takich rzeczy nie robie.

Nie ? A transmisję na focia.tv to nie głupota ? xDDDDDDDDDD Albo właśnie zwierzania się ze sowich problemów na forum publicznym, gdzie byle kto może to przeczytać ?
Babsy
Babsy
  2 Octombrie 2012

nareszcie w domu! :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że jesteś nieszczęśliwa nie jest korzystny

Jestem nieszczęśliwa tylko z powodu, że mam zatkany nos :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Albo właśnie zwierzania się ze sowich problemów na forum publicznym, gdzie byle kto może to przeczytać ?

Konto usunięte
Konto usunięte: A transmisję na focia.tv to nie głupota ?

Nie, to nie była głupota. :and:
A gdzie ja się tutaj zwierzam ze swoich problemów .. człowieku ... O_o
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem nieszczęśliwa tylko z powodu, że mam zatkany nos

Ojejku katarek, a podobno to faceci robią z tego problem na skalę światową i zachowują się jakby umierali. :rotfl:
Ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, to nie była głupota.

To czemu już nie robisz(chyba) ?
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzie ja się tutaj zwierzam ze swoich problemów .. człowieku ... O_o

Pisanie, że facet Cię nie docenia, nie myśli poważnie o związku, chociaż Ty już byś chciała się nawet żenić i nie pamiętam, co tam jeszcze pisałaś, to nie jest zwierzanie się z problemów ? Widzisz, przez to sama się skazałaś na mnie, bo jak to zobaczyłem, to się Tobą zainteresowałem i postanowiłem trochę potrollować. :/
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pisanie, że facet Cię nie docenia, nie myśli poważnie o związku, chociaż Ty już byś chciała się nawet żenić i nie pamiętam, co tam jeszcze pisałaś, to nie jest zwierzanie się z problemów ?

ale też problem wielki ... wydałam rodzinne tajemnice na świat publiczny :crylol:
Mama mnie zabije jak sie dowie, że narzekam :(
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To czemu już nie robisz(chyba) ?

Nie pomyślałeś, że nie mam na to czasu ?
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale też problem wielki ... wydałam rodzinne tajemnice na świat publiczny Mama mnie zabije jak sie dowie, że narzekam :(

Ja nie mam z tym problemu, bo to Twoja sprawa, że się tu zwierzasz przed internetowymi przyjaciółkami. :D Tylko widzisz, czasami trzeba uważać, co i gdzie się piszę, bo może to przeczytać jakiś psychopata i będzie Cię prześladował. :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie pomyślałeś, że nie mam na to czasu ?

Skoro ciągle piszesz na forum, to jakoś nie przyszło mi to do głowy. :rotfl: Ale dla mnie, to dobrze, bo i tak nie mógłbym przecież oglądać.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko widzisz, czasami trzeba uważać, co i gdzie się piszę, bo może to przeczytać jakiś psychopata i będzie Cię prześladował. :D

no taki jak Ty ... zapomniałam.
tylko, że ja nie mam z tym problemu bo nic takiego nie pisałam odkrywczego...

Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro ciągle piszesz na forum, to jakoś nie przyszło mi to do głowy.

ciągle ? zabawne między czasie robie porządki i zajmuje się kuchnią ... :zonk:
JFC
JFC
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zabawne między czasie robie porządki i zajmuje się kuchnią ...

d83ddc14
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012

no zaprawiam buraki .... i musze je pilnować :ninja:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012

Zresztą nie powinnam o tym pisać bo przecież zdradzam Wam moje problemy z burakami :crylol:

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no taki jak Ty ... zapomniałam. tylko, że ja nie mam z tym problemu bo nic takiego nie pisałam odkrywczego...

A pokazywanie rachunku z Biedronki, żeby uwodnić, że nie byłaś tam, gdzie rzekomo miałaś być ? To chyba było odkrywcze, bo chyba nikomu go nie pokazywałaś wcześniej :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ciągle ? zabawne między czasie robie porządki i zajmuje się kuchnią ...
Mogłabyś to robić na kamerce, przecież kiedyś składałaś ciuchy, czy tam robiłaś porządki w szafie, bo nie pamiętam dokładnie, ale coś takiego było. xDDDDDDDDDD
Pamiętam to dokładnie, bo było wtedy widać Twoją słodką pupę(oczywiście w ubraniu, żeby ktoś nie pomyślał, że nagą) i do dzisiaj walę pamięciówki do tego obrazu. :zakochany:
JFC
JFC
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zdradzam Wam moje problemy z burakami

Jeden wyszedł na jaw, gdy zaczęłaś tu rozmawiać z Darkiem. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: CASANOVAzUCIECHOWA

Bez obrazy. xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.