(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: czas się ubrać iść do sklepu i zrobić sobie śniadanie
ja już prawie 2h po śniadaniu ;o za chwilę zjem II śniadanie i wychodzę założyć konto w banku (śmiejcie się, serio nie miałam do tej pory ;p)
BlondSzatynka
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: (śmiejcie się, serio nie miałam do tej pory ;p)
Nie przejmuj się ja dopiero rok temu dorobiłam sie własnego numeru nip. XD
mmaryja
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: Stawkę mam 6, ale podobno w całej sieci jest tyle samo.
a co mają mówić, że w warszawie jest ponad 7 i wkur;iać ludzi?
Konto usunięte: Ale sytuację opanowałaś?
tak. dzieciak się urodził prawie 3 tygodnie przed terminem, ale był strasznie mały.
madzia2143
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: Nie przejmuj się ja dopiero rok temu dorobiłam sie własnego numeru nip. XD
to nie jest ze mną aż tak źle, dzięki za pocieszenie
Konto usunięte: a co mają mówić, że w warszawie jest ponad 7 i wkur;iać ludzi?
Konto usunięte: tak. dzieciak się urodził prawie 3 tygodnie przed terminem, ale był strasznie mały.
dzieciątko mam nadzieję jest całe i zdrowe. Ile ważyło?
kedi
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: dostałam pracę!
pjona, ja też, aczkolwiek całkiem przez przypadek, po znajomych, w sieciówce ale wcale się nie ciesze (ze względu na stawkę którą mi zaproponowali) i popracuje tam max 2 tyg
mam dziś przeprowadzkę, trzymajcie kciuki żeby wszystko zmieściło się na jeden transport i żeby mnie nie trafiło
kedi
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: 'sales assistant'', przypuszczam ze niewiele, bo szczerze mowiac czego tu oczekiwac za bardzo od osoby ktora stoi na kasie
żebyś się nie zdziwiła nie wiem jak tam u Was jest, ale mnie ostatnio na rozmowie tak przepytali, jakbym na prawdę o jakieś mega ważne stanowisko się starała
BlondSzatynka
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: to nie jest ze mną aż tak źle, dzięki za pocieszenie
I najlepsze jest to, że jak ktoś mi się zapytał czy mam nip to mówiłam, że nie mam bo nie miałam stałych dochodów to z jakiej paki miałam się rozliczać ... O_o
a ktoś mi powiedział, że powinnam mieć nip jak mam 18 lat .. O_o
no kurde ale po co ? jak kiedys numer nip zeby mieć potrzebna była pieczątka pracodawcy O_o
BlondSzatynka
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: 'sales assistant'', przypuszczam ze niewiele, bo szczerze mowiac czego tu oczekiwac za bardzo od osoby ktora stoi na kasie
znajomość kuponów obowiązkowa
ja dopiero ze sklepu wróciłam mam tak opóźnione ruchy jak jestem chora O_o
mmaryja
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: dzieciątko mam nadzieję jest całe i zdrowe. Ile ważyło?
prawie 2kg, ale wyglądało naprawdę przerażająco. dzisiaj mnie nie ma, ale podobno wszystko w porządku. oczywiście zostanie dłużej w szpitalu, ale sytuacja jest opanowana. silny dzieciak chyba
Babsy
2 Octombrie 2012
Mniej niż dwa kg trzy tygodnie przed terminem maluch ważył? Wiadomo z jakiego powodu? Aż dziw
madzia2143
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: prawie 2kg
malutko...
Konto usunięte: ale podobno wszystko w porządku
mam nadzieję :)
kedi: pjona, ja też, aczkolwiek całkiem przez przypadek, po znajomych, w sieciówce ale wcale się nie ciesze (ze względu na stawkę którą mi zaproponowali) i popracuje tam max 2 tyg
no ja też w sieciówce ale zależy mi na jakiejkolwiek pracy bo każdy pieniądz mi się przyda więc nie wybrzydzam :)
Konto usunięte: a ktoś mi powiedział, że powinnam mieć nip jak mam 18 lat .. O_o
a to nie wiedziałam.
asexualna
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: Czy Styka w Bydgoszczy spotkała tę słynną Jaśminę ?
Czekała na nią dworcu.
BlondSzatynka
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: a to nie wiedziałam.
no ja się zdziwiłam, że ktoś mi chciał wmówić, że nip powinnam wyrobić jak skończe 18 lat.. co dla mnie było durnotą bo wtedy jak ja mialam 18 lat to aby miec nip trzeba było mieć zatrudnienie .. a raczej inaczej - na wniosku pieczątke pracodawcy :D
teraz już nie wydawają NIPów więc jest problem z głowy.
CASANOVAzUCIECHOWA
2 Octombrie 2012
Konto usunięte: wydawają
Piękna polszczyzna xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Usuń mnie z czarnej listy, albo dam sobie to w podpis i każdy się dowie.
Zobaczyłem, że dodałaś ostatni wpis tutaj, więc zajrzałem sprawdzić, o czym piszesz, ale takich cudów się nie spodziewałem. Chociaż w sumie już nie pierwszy raz widzę, jak piszesz takie "kwiatki". " XDDDDDDDDDDDDDDD