malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tam nie wiem jak inne marki wyglądają tylko te auta które mam w domu jakby ...

moj syn zna 99% marek... no, ale on ma matke prawdziwa blachare xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: i Ty masz byc blachara? xD

no niestety :(
mój facet ma prawo jazdy to już mnie nominuje do tego tytułu. :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: moj syn zna 99% marek... no, ale on ma matke prawdziwa blachare xD

Ty jesteś wszystkim ... blacharą, nolajfem ... małpą .. i wszystkim co się da :crylol:
Abaddon
Abaddon
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: prawdopodobnie będę oglądać peugeot'a 206

Ładne auto, moim zdaniem. Od razu się pochwalę, ze nie mam prawka ani autka xD

massacre
massacre: jezdze nim po waciki

Nie potrzebujesz kogoś, kto by polerkę wykonywał? Tak, mam na myśli siebie :)
massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój facet ma prawo jazdy to już mnie nominuje do tego tytułu. :D

-,-
wg terminologii, ktora ja znam blachara to osoba, ktora lubi i ZNA sie na samochodach, wiecej niz np ich kolor i ze to BMW z przyciemnionymi szybami :Rotfl: Niekoniecznie lecaca na frajerow z autem, sama tez moze sobie pozwolic na kupno auta. No, ale ja sie tam nie znam, kto jest blachara w Polsce a kto nie.
P.S. LPG w autach tez nie lubie :ninja: Dla mnie kupowanie wielkiego auta i gazowania go to profanacja, np takiego Audi A6, gdzie silnik powinien byc powyzej 2.0 zeby czuc, ze to rusza. Z kolei jesli ktos jest oszczedny i nie chce wyplaty zostawiac na stacji benzynowej to powinien sprawic sobie mniejszy silniczek w mniejszym samochodziku - jakas Micre czy cos :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: y jesteś wszystkim ... blacharą, nolajfem ... małpą .. i wszystkim co się da

myslisz? bo mi nic na ten temat nie wiadomo ;)

Abaddon
Abaddon: Nie potrzebujesz kogoś, kto by polerkę wykonywał? Tak, mam na myśli siebie :)

Astona to sama moglabym codziennie polerowac xD
Zartuje, nie wiem czy kiedykolwiek bedzie mnie stac na takie auto ^^

asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: massacre

Hej, przyjeli mi tamten zwrot :rotfl:
Ale nie moge, co to za firma. Oczywiście zero odpowiedzi jakiejkolwiek (!) tylko nagle patrze - kasa na konto wpłynęła.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: wg terminologii, ktora ja znam blachara to osoba, ktora lubi i ZNA sie na samochodach, wiecej niz np ich kolor i ze to BMW z przyciemnionymi szybami

Znać się na samochodach a bycie blacharą to dla mnie różnica.

Przecież możesz się fascynowac motoryzacją, nowymi modelami aut ... i nie ma to nic wspólnego z blacharą... W momencie kiedy dziewczyna wygłasza zdanie, że jej facet musi mieć czarne BMW, Mercedesa czy Lexusa bo do innego nie jest godna wsiąść to juz jest co innego...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: myslisz? bo mi nic na ten temat nie wiadomo ;)

no jak ja mam 1 k postów ... to oznacza, że jestem nołlajfem a co dopiero jak Ty masz 29162 :crylol:
Adidasowa
Adidasowa
  2 Octombrie 2012

Co w tych wiadomościach gadają....

massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej, przyjeli mi tamten zwrot Ale nie moge, co to za firma. Oczywiście zero odpowiedzi jakiejkolwiek (!) tylko nagle patrze - kasa na konto wpłynęła.

No to dobrze, calkiem szybko poszlo :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież możesz się fascynowac motoryzacją, nowymi modelami aut ... i nie ma to nic wspólnego z blacharą... W momencie kiedy dziewczyna wygłasza zdanie, że jej facet musi mieć czarne BMW, Mercedesa czy Lexusa bo do innego nie jest godna wsiąść to juz jest co innego...

A co jesli przez wlasnie wzglad na fascynacje motoryzacja powiem swojemu facetow, ze niczym gorszym od Jaga nie ma pod dom przyjezdzac? ;)
BMW jest dla ciapkow i dresiarzy (chyba, ze mowimy o X5 lub wiekszych)
Mercedesy sa dla gosci powyzej 40-tki
a Lexusy dla czarnych, zeby sie poczuli bogato
wiec co to za blachary, ekhm? xD

Konto usunięte
Konto usunięte: to oznacza, że jestem nołlajfem a co dopiero jak Ty masz 29162

a bierze sie pod uwage czynniki takie jak nabijanie w czasie pracy? nazwalabym to cwaniactwem, gdzie placi sie za opiedalanie sie.. lub takie jak ile lat tu siedze? xD
Przestalam dawno na to patrzec, czy ma to jakies znaczenie? Chyba nie...?

asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: No to dobrze, calkiem szybko poszlo :)

Tak :ziober2: ale firme odradzam.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: A co jesli przez wlasnie wzglad na fascynacje motoryzacja powiem swojemu facetow, ze niczym gorszym od Jaga nie ma pod dom przyjezdzac? ;)

Przeciez to Twoje sprawa co Ty tam powiesz temu swojemu mężulkowi.
W sumie jeżeli jesteście małżeństwem to razem decydujecie o 'aucie' i wiecie na co Was stać jeżeli chodzi o wydatek dotyczący auta.

A nie, że bierzemy kredyt 500 tys bo ja chce jeździć takim i takim o tutaj model przykładowy Land Rover Range Rover 4.4 O_o... na allegro oko 550.000,00 ... O_o

Dla mnie np nie ma to jakiegoś znaczenia ale wiem, że faceci nie lubią jeździć brudnym ani pośrupanym autem. :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: Przestalam dawno na to patrzec, czy ma to jakies znaczenie? Chyba nie...?

Dla jednych tutaj widocznie ma znaczego kto ile ma postów bo to jest głównt wyznacznik nołlajfa :ziober2:
massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak ale firme odradzam.

Szczerze to pierwszy raz od Ciebie o niej uslyszalam :D
Ja z kolei polecam ta:
http://www.figleaves.com/uk/
Piekna bielizna, miseczki tez duze maja w szerokim wyborze, markowa, niemarkowa, designerska, mozna promocje wylapac... wysylaja tak ladnie zapakowane te staniczki, ze och :zakochany: normalnie jakbym sama sobie prezent robila xD
No i nigdy zadnych problemow z nimi nie mialam, a korzystam chyba z 5 czy 6 lat juz :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.