malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A pokazywanie rachunku z Biedronki, żeby uwodnić, że nie byłaś tam, gdzie rzekomo miałaś być ? To chyba było odkrywcze, bo chyba nikomu go nie pokazywałaś wcześniej

Udowodnić Ci jak bardzo byłeś głupi myśląc, że dam się wrobić, że niby byłam We Wrocławiu danego dnia i, że mnie niby śledziłeś... :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mogłabyś to robić na kamerce, przecież kiedyś składałaś ciuchy, czy tam robiłaś porządki w szafie, bo nie pamiętam dokładnie, ale coś takiego było. xDDDDDDDDDD

pakowałam się na weekand... ja w porównaniu do Ciebie wychodze z domu.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
JFC
JFC: Jeden wyszedł na jaw, gdy zaczęłaś tu rozmawiać z Darkiem.

that's right.

dobra spadam bo po 16 jade po nowe autko :zakochany:
JFC
JFC
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: that's right.dobra spadam bo po 16 jade po nowe autko

Masz, , leć.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Udowodnić Ci jak bardzo byłeś głupi myśląc, że dam się wrobić, że niby byłam We Wrocławiu danego dnia i, że mnie niby śledziłeś...

Przecież od początku było wiadomo, że ściemniam, więc nie musiałaś mi nic udowadniać, ale jak zwykle nie wytrzymałaś presji. :/ Przecież jakbym na serio Cię zobaczył, to nie obserwowałbym z ukrycia, tylko od razu się na Ciebie rzucił, zmacał co się da i uciekł.
Konto usunięte
Konto usunięte: pakowałam się na weekand... ja w porównaniu do Ciebie wychodze z domu.

Napisała Top Autorka fotkowego forum. xDDDDDDDDDDDDDDD Chociaż fakt wychodzisz, ale tylko po to, żeby zrobić zakupy w Biedronce, czy innym Tesco, żebyś mogła to opisać na blogu. xDDDDDDDDD
Miłego wieczoru Kochanie.
JFC
JFC: Bez obrazy. xD

To mnie nie obraża, bo nawet podoba mi się ten schemat i jest to zabawne. Chociaż wolę opcję psychopatyczny prześladowca - ofiara prześladowań.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisała Top Autorka fotkowego forum.

Jakbys nie zauważył to na tym dziale rotacja użytkowników jest o 30 x mniejsza niż na hydeparku ... Ja jestem tutaj w TOP a Ty .. i TUTAJ i na HYDEPARKU ...

Pozdrawiam i zacznij wychodzić z domu.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakbys nie zauważył to na tym dziale rotacja użytkowników jest o 30 x mniejsza niż na hydeparku ... Ja jestem tutaj w TOP a Ty .. i TUTAJ i na HYDEPARKU ...

Hahahahahaha. Patrishia jest w Top na każdym dziale i co z tego ?
Co do Hyde to widać, że tam nie wchodzisz, bo teraz aktywność jest taka, że jak wbije się do Top, to można nie pisać nawet 2 tygodnie, a dalej się tam widnieje, bo w 2 tygodnie nie zostaje nabite 10 tysięcy postów, teraz to tam nawet nie wbija się 1000 postów dziennie. Zobacz sobie po ile postów mają tematy, jak jest ponad 200 to sukces, od wielkiego dzwonu trafi się jakiś dłuższy temat. Poza tym być w Top, a być na pierwszym miejscu to różnica, bo żeby wskoczyć na pierwsze miejsce, to jednak trzeba trochę posiedzieć i ponabijać.

Poza tym, jak już się mamy tak licytować, to ja mam to konto ponad pół roku i wbite niecałe 500 postów, a dodatkowo właśnie pisze na Hyde i tutaj(tak w ogóle, to Twoja wina, że częściej tutaj piszę, bo jakbyś mnie nie dodała na CL, to nie musiabym tutaj wchodzić i szukać kontaktu z Tobą :/), a czasami jeszcze na Sporcie, a Ty piszesz praktycznie tylko tutaj, a masz już ponad 1000 postów, a z konta korzystasz może 2,3 miesiące, więc znowu przegrałaś NOŁLAJFIE. XDDDDDDDDDDDDDDD
Konto usunięte
Konto usunięte: Pozdrawiam i zacznij wychodzić z domu.

Wyszedłem specjalnie dla Ciebie, ale już wróciłem, bo tam jest tak strasznie. :/ Zimno i deszcz pada, pierwszy raz coś takiego widziałem i czułem. :/
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a z konta korzystasz może 2,3 miesiące, więc znowu przegrałaś NOŁLAJFIE. XDDDDDDDDDDDDDDD

Konto usunięte
Konto usunięte: konto od:25 stycznia 2009

ładne ... 2,3 miesiące ...
:O
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym być w Top, a być na pierwszym miejscu to różnica, bo żeby wskoczyć na pierwsze miejsce, to jednak trzeba trochę posiedzieć i ponabijać.

Wiedz, że tutaj akurat nie ma z tym problemu bo mało osób się tutaj udziela albo inaczej sa tutaj w 90 % tylko stali bywalcy...

Jesteś tak głupi, że muszę Ci to tłumaczyć ?

Również chyba nie muszę Ci mówić, że to konto kiedyś miało inny login ... którego używałam awaryjnie w czasie bana na forum :lol:

Mnie nie obchodzi co robi jakaś Pysia Patrysia i ile ma postów każdy ma swoje życie.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Octombrie 2012

@Agoosia

Tutaj masz forme najlatwiejszego i najbardziej przejrzystego CV na stanowisko sales assistant. Mysle, ze tego typu CV powinno byc efektywne. Bez obrazy, ale na takie stanowisko nie trzeba specjalnej oprawy graficznej czy zaawansowanego pokazania swoich umiejetnosci w Word ;)
http://career-advice.monster.co.uk/cvs-applications/free-cv-templates/retail-sales-assistant-cv-template/article.aspx
Jedyne co bym tutaj rozwinela to personal profile, to pierwsza rzecz na ktora patrza rekrutujacy i to od tego zalezy czy "zachce" im sie czytac dalej. W sales najwazniejszy jest usmiech i pozytywne nastawienie do klientow, to, ze potrafisz sluchac i zrozumiec potrzeby klientow - mozesz to wszystko ujac w personal profile.
Tu masz najzwyklejszy szablon, troche oklepany, radze podrasowac pod siebie i pod branze w ktorej chcesz pracowac (domyslam sie, ze chodzi o ciuszki, bo tu taka moda ostatnio xD)
I am a polite honest hard working individual, possessing excellent communicative interpersonal skills combined with versatility, and the ability to make decisions based on personal experience. I can work well within a team environment as well as working on my own without supervision using my own initiative ensuring that excellent customer service is provided.
To sa podstawowe wymagania, jesli chodzi o retail:

Sales Assistant- the Candidate:1.You must have at least 2 years previous retail experience (zalezy od tego jakie pieniadze oferuja, jesli nie masz doswiadczenia szanse na zarobki wieksze niz £12 sa niewielkie - patrzac na Londyn, nie wiem jak jest u Ciebie)
2.Excellent communication skills are essential (w jaki sposob potrafisz rozmawiac z ludzmi)
3.be immaculately presented (jako, ze w angielskim CV nie wstawiasz zdjecia, musisz to ujac albo w CV personal profile albo w krotkim liscie motywacyjnym plus cos w stylu "enthusiastic, outgoing personality, lots of patience and enjoy talking with customers" )
4. Strong selling skills and a positive attitude (to o czym pisalam wyzej, usmiech na twarzy, umiejetnosc sluchania i prawidlowego doradzania, empatia cos w stylu "make sure your customers get the best service you can deliver, you can easily achieve the highest possible standards of sales performance, customer service, store presentation, administration)
5. Ability to use own initiative (potrafisz wykonywac swoje obowiazki nie tylko wg ustalonego i narzuconego Ci schematu, ale takze wychodzisz z wlasna inicjatywa, proponujesz nowe metody sprzedazy, opieki nad klientami itp itd)
6. Adaptable, loyalty, hard work, commitment

W edukacje i doswiadczenie sama wiesz, co wpisac, tu akurat nie ma miejsca na fantazje.

CV powinno byc proste, wiec przyklad ktory Ci podalam w linku z Monster jest idealny. Jako, ze retail wymaga troche kreatywnosci i wlasnej inicjatywy to mozesz (jesli nie wysylasz tylko online) wyslac poczta lub wreczyc osobiscie CV wydrukowanym na innym kolorze niz bialy.
Szary odpada, bo jest zarezerwowany przez HMRC xD Ale najlepiej dobrac pozytywny kolor badz zwiazany z marka, dla ktorej chcesz pracowac (rozowy, zolty, niebieski - pastelowe kolory, ktory wyroznia Twoje CV na stosie reszty bialych papierow).

Pare lat temu rekrutowalam dla La Senza, mysle ze wiele sie nie zmienilo od tamtego czasu. Wiadomo kazda firma bedzie miala inne oczekiwania, ale staralam sie ujac to, co najbardziej ogolne i najbardziej pozadane przez tego typu pracodawcow.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ładne

Takie masz te nowe auto? Chwal się marką :)
Bosman2012
Bosman2012
  2 Octombrie 2012

Kazde auto moze byc piekne gdy wlasciciel dba o autko.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Abaddon
Abaddon: Chwal się marką :)

prawdopodobnie będę oglądać peugeot'a 206 :zakochany:
massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Abaddon
Abaddon: Chwal się marką :)

jezdze nim po waciki

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012

no ja tam nie wiem jak inne marki wyglądają tylko te auta które mam w domu jakby ...

massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kazde auto moze byc piekne gdy wlasciciel dba o autko.

chyba sobie zartujesz

Konto usunięte
Konto usunięte: peugeot'a 206

i Ty masz byc blachara? xD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.