malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat u mnie w domu to wszystko jest - z tym, ze on woli jesc warzywa/owoce niz chrupki. w ogole mam wszystkie takie przekaski ustawione na polce do ktorej on bez problemu siega - i nie zdazylo mu sie jeszcze zeby wybral chrupki zamiast np. jablka, rodzynek czy rice cakes'ow.

no i dobrze jest jest uczony, zabranianie na sile tez nie jest dobre, bo jak wiadomo zakazany owoc lepiej smakuje :)
u mnie takich rzeczy jak czipsy czy chrupki nie ma, bo nikt ich nie je, wiec po co?
czekoladowe smakolyki ma u siebie w pokoju i leza - nie mam problemu, zeby sie na nie rzucal jak czesto widze niektore dzieci - jak dzicz, ktora czekolady na oczy nie widziala :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JFC
JFC
  12 Octombrie 2012

Dzieciństwo bez frytek. :smutek:

massacre
massacre
  12 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jak mial z 6 miechow dala mu mashed peas i zwrocila i teraz sie dziwi, ze dziecko nie chce jej jesc warzyw

to tez nie zawsze jest regula, moj od malego jadl wszystkie owoce i warzywa bez problemu, brokuly, szpinak, marchew, cokolwiek sobie nie wymyslisz, on to uwielbial - teraz cos mu sie powywracalo w lepetynie, bo marchewki, brokul i szpinaku nie ruszy. Podobnie z owocami stal sie wybredny, ale mam nadzieje, ze mu przejdzie. Czasami dzieciaki tak maja, ze szukaja swoich smakow, albo trenuja swoja asertywnosc :D
Na szczescie nie jest tak, ze odrzuca wszystko, wiec i tak mam jakies tam pole manewru jezeli chodzi o posilki.
Z kolei marchewke mu przemycam w sushi - bierze cale do buzi to nie patrzy co jest w srodku :D
Konto usunięte
Konto usunięte: on woli jesc keczup

moj keczupu nie lubi :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jesli faktycznie swietny, przetestuje

no jesli masz bardzo wrazliwe oczy to jak najbardziej.
ja z cera i skora nie mam zadnych problemow, moge uzywac niemalze wszystko... niestety jesli przychodzi temat oczu - porazka. Nawet ostrzejsze zimowe slonce powoduje u mnie lzawienie, nie mowiac o zwyklym katarze czy nieprzespanej nocy. Z soczewkami tez dlugo mialam cyrk, bo ciezko bylo mi dopasowac odpowiednie.

Konto usunięte
Konto usunięte: prawde mowiac to oliwki sie boje do oczu uzyc

oliwki nie lubie z tego wzgledu, ze jest tlusta i potem i tak musze czyms ja wytrzec.
jakbys myslala jednak, zeby kiedys sprobowac to na pewno omin Johnson & Johnson, podraznia ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

w00tjump
w00tjump
  12 Octombrie 2012
massacre
massacre: Nawet ostrzejsze zimowe slonce powoduje u mnie lzawienie, nie mowiac o zwyklym katarze czy nieprzespanej nocy.

slonce, zimno czy wiatr - normalka. :lol: ja mam na dodatek bardzo suche oczy... pierwsza rzecz po przebudzeniu to krople. nie wytrzymam bez nich:ninja:
massacre
massacre: . Z soczewkami tez dlugo mialam cyrk, bo ciezko bylo mi dopasowac odpowiednie.

a jakich uzywasz?
massacre
massacre
  12 Octombrie 2012
JFC
JFC: Dzieciństwo bez frytek. :smutek:

:rotfl:
frytki sa niedobre przeciez, nie wiem jak mozna sie nimi zajadac

Konto usunięte
Konto usunięte: a jakich uzywasz?

Acuvue Oasys Astigmatism - poki co, zadne inne sie u mnie lepiej nie sprawdzily (tak, astygmatyzm tez mam :Rotfl:)

inne sa jakies suche na moich oczach, tych nie czuje - ba! nawet wyjezdzajac na weekend pod namiot nie musilam ich zdejmowac na noc.

massacre
massacre
  12 Octombrie 2012

*nie musialam

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Octombrie 2012

Mam wszystkiego dość.

Kocham dentystów, no kocham :and:
idę obejrzeć TVD, bo mnie coś zaraz strzeli.

styka51
styka51
  13 Octombrie 2012

Życzę miłej soboty ;)

massacre
massacre
  13 Octombrie 2012
styka51
styka51: Życzę miłej soboty ;)

wzajemnie :) :*

w00tjump
w00tjump
  13 Octombrie 2012

kurcze, co pomaga na jesienna depreche? jak sie nie ma wanny na kapiel a czekolada i wino nic nie daja:ninja:

massacre
massacre
  13 Octombrie 2012

Tequila :D

styka51
styka51
  13 Octombrie 2012
massacre
massacre: wzajemnie :) :*

Dziękuję ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: jak sie nie ma wanny na kapiel a czekolada i wino nic nie daja

U-boot :D
Ewentualnie seks :D

Uwaga, robię się na bóstwo :lol:
w00tjump
w00tjump
  13 Octombrie 2012
styka51
styka51: Ewentualnie seks :D

ale to by musial byc naprawde dobry seks:ninja:

massacre
massacre: Tequila :D

w sumie.... :ziober2:
styka51
styka51
  13 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to by musial byc naprawde dobry seks

Zawsze możesz sama z sobą :pavarotti:
tysiac500100
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.