malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  16 Octombrie 2012
massacre
massacre: jak bys chciala sie przeniesc nad morze, to moge Ci zalatwic prace http://www.magicznaprzystan.pl/ zajebiste przedszkole, super laski, jak bylam na 6 miesiecy w Polsce to uczylam tam angielskiego :D P.S. Prywatne jest i dobre zarobki

Hahahaha:D Nad morzem raczej mieszkać nie będę, no chyba, że oleję Mańka, albo on mnie. Swoją drogą nie dziwię się, że drogie zarobki, jak opłaty po 680 zł :lol: u mnie 400/450 to jest max :D
styka51
styka51
  16 Octombrie 2012
styka51
styka51: że drogie zarobki,

Jakie drogie? Wysokie miało być:ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:ale i tak masz blond... tylko ciemny? no tak mam ciemny blond od głowy a końce jasne czyli takie ombre ale już mi się znudziło

no widzisz, ja mam brazowe i kolezanka mnie namawia, zebym w koncu spelnila swoje marzenie:
http://static.becomegorgeous.com/img/articles/jennifer_aniston_sedu_hairstyles.jpg

cos w tym klimacie, czyli balejaz i pasemka w roznych odcieniach blondu... ale jak mysle o pielegnacji i odrostach co 4 tygodnie to mnie odpycha :(

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  16 Octombrie 2012
styka51
styka51: Hahahaha:D Nad morzem raczej mieszkać nie będę

w Poznaniu tez znam kilka przedszkoli, ale nie tak intensywnie, zeby prace zalatwic xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  16 Octombrie 2012
massacre
massacre: no widzisz, ja mam brazowe i kolezanka mnie namawia, zebym w koncu spelnila swoje marzenie: http://static.becomegorgeous.com/img/articles/jennifer_aniston_sedu_hairstyles.jpg

takie ja Jennifer to ja mam naturalne w lecie jak mi od słońca się rozjaśnią:P
mnie też te odrosty będą wnerwiać i co miesiąc do fryzjera latanie... nie mówiąc, że końcówki się niszczą masakrycznie:/
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 Octombrie 2012

A mnie ostatnio korci walnac sie na zero :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  16 Octombrie 2012
Prinz
Prinz: A mnie ostatnio korci walnac sie na zero :D

w kroczu?
massacre
massacre
  16 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mówiąc, że końcówki się niszczą masakrycznie:/

no ja po tych swoich blondach juz mam wysuszone koncowki :/

mirra20
mirra20
  16 Octombrie 2012
massacre
massacre: no ja po tych swoich blondach juz mam wysuszone koncowki :/

też mam suche, ale i tak nie jest źle po tylu latach to dobrze, że mi nie odpadły:P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 Octombrie 2012
massacre
massacre: ale jak mysle o pielegnacji i odrostach co 4 tygodnie to mnie odpycha :(

ja czasami farbuje co 2 tygodnie :crylol:
massacre
massacre
  16 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja czasami farbuje co 2 tygodnie

brawo
nawet jak mialam bardzo jasny blond, to odrostow nie dotykalam czesciej niz co miesiac.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 Octombrie 2012

ale mnie denerwuje wiec sobie maluje XD

pijana
pijana
  16 Octombrie 2012

Co to w ogóle za wyrażenie "malowanie włosów", no dziewczyny :zonk:

Babsy
Babsy
  16 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: malowanie włosów"

tez mi to dzialalo na nerwy, jak "ubieranie butow/bluzki itd.", ale sie zlapalam na tym, ze sama tak powiedzialam ostatnio ;) a propos farbowania to i mi by sie przydalo, pojutrze 2 msce jak farbowalam, a juz mam odrost 2 cm to spokojnie.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 Octombrie 2012
Babsy
Babsy: pojutrze 2 msce jak farbowalam, a juz mam odrost 2 cm to spokojnie.

po dwóch miesiącach to ja bym oszalała z odrostami XD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.