malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie pojadłabym :P nie znoszę kokosu

praktycznie nie czuc, glowna nuta smakowa sa orzechy. Mleko kokosowe tu jest tylko baza do sosu.

Konto usunięte
Konto usunięte: to tak jak ja ja nie poszłam bo dla mnie to hobby, forma relaksu, rysuję jak mam nastrój :) nie wytrzymałabym gdybym musiała robić coś na przymus, bo np. mam termin oddania pracy albo w ogóle narzucony jakiś temat.

ja z kolei nie lubie malowac, rysowac xD
nie lubie gotowac, a potrafie - taka dziwna jestem widzisz :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: praktycznie nie czuc, glowna nuta smakowa sa orzechy. Mleko kokosowe tu jest tylko baza do sosu.

właśnie o mleku kokosowym wiele słyszałam, jak oglądam programy kulinarne zauważyłam że często jest składnikiem dla sosów. Może kiedyś spróbuję :) Ja robię też dobre rolady śląskie :D

massacre
massacre: ja z kolei nie lubie malowac, rysowac xD nie lubie gotowac, a potrafie - taka dziwna jestem widzisz :D

w końcu jak na kobietę przystało :D jakie plany na dziś?
massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie o mleku kokosowym wiele słyszałam, jak oglądam programy kulinarne zauważyłam że często jest składnikiem dla sosów. Może kiedyś spróbuję :)

nie uzywam maki do sosow, nie jestem jakims psychopata patrzacym na to, by wszystko bylo w 100% zdrowe i niskokaloryczne, ale po prostu maka nie i koniec.
jedynie do nalesnikow czy do smazonych ryb, ktore je tylko moj facet ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja robię też dobre rolady śląskie :D

nie wiem co to nawet :D
ale w polskiej kuchni to sie specjalizuje moj mezczyzna, zrazy robi przepyszne :D
Konto usunięte
Konto usunięte: w końcu jak na kobietę przystało :D jakie plany na dziś?

planow brak, w ogole jaki dzisiaj dzien? :Ziober2: ostatnio zyje w jakims marazmie...
odbiore mlodego ze szkoly i pewnie bede z nim mecz ogladac, bo facet w tym czasie bedzie jeszcze w pracy :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: nie uzywam maki do sosow

ja też nie, ale za to moja mama owszem co mnie wkurza.

massacre
massacre: nie wiem co to nawet :D

najlepsze są z mięsa wołowego - na takie cieniutko rozbite placki mięsa nakłada się farsz (kwestia indywidualna jaki), zawija w taki rulonik jakby, wiąże nitką i do gara :D
przykładowe zdj z neta:

massacre
massacre: planow brak, w ogole jaki dzisiaj dzien?

środa ;p ja też ostatnio mam problem z rachubą jaki jest dzień do tego stopnia, że źle sobie autobusy sprawdziłam i nie zdążyłam na busa do pracy :ninja:
massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale za to moja mama owszem co mnie wkurza.

to chyba takie typowe w polskiej kuchni, tradycja czy cos :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ajlepsze są z mięsa wołowego - na takie cieniutko rozbite placki mięsa nakłada się farsz (kwestia indywidualna jaki), zawija w taki rulonik jakby, wiąże nitką i do gara :D przykładowe zdj z neta:

czyli po "mojemu" zrazy :D
moj facet takie robi z wolowiny, w srodku jest czosnek, ogorek konserwowy, cebulka i boczek - tak mi sie przynajmniej wydaje :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja też ostatnio mam problem z rachubą jaki jest dzień do tego stopnia, że źle sobie autobusy sprawdziłam i nie zdążyłam na busa do pracy

a ja standardowo chcialabym zapasc w sen zimowy i obudzic sie na wiosne :)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012

aha - tez mam korone XD

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Wy macie się czym pochwalić?

pewnie, że mam -

mam KORONE :ziober2:
madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: czyli po "mojemu" zrazy :D moj facet takie robi z wolowiny, w srodku jest czosnek, ogorek konserwowy, cebulka i boczek - tak mi sie przynajmniej wydaje :)

to jesteśmy w domu :D nie kojarzę nazwy 'zrazy', yea jestem mądrzejsza o nowe słówko :D

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie, że mam - mam KORONE

gratulejszyn! a jak poszukiwania pracy?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gratulejszyn! a jak poszukiwania pracy?

nie ma roboty dla ludzi z moim wykształceniem :D
massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma roboty dla ludzi z moim wykształceniem :D

przekwalifikuj sie, mloda jeszcze jestes :D
lub nie poddawaj sie i szukaj dalej

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: przekwalifikuj sie, mloda jeszcze jestes :D lub nie poddawaj sie i szukaj dalej

jeżeli mam być szczera to ja mam za co jeszcze żyć ;).

ja zostaje w mojej branży kosmetycznej ;)
Babsy
Babsy
  17 Octombrie 2012

Ja się mogę pochwalić, że nieźle pisze- a przynajmniej pisałam:-) z wypracowan piątki i szóstki zbierałam - dopóki nie zaczęliśmy w liceum pisać pod klucz :-\ ale miałam lekkie pióro, w domu pisałam pamiętnik, opowiadania, wiersze:-D
Abbadon- Jak wejdę na kompa, mogę rzucić linkiem do tych zdjęć, o ile jeszcze będzie działał albo nie zamknęłam tej strony.

massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeżeli mam być szczera to ja mam za co jeszcze żyć ;).

to nie kwestia tego, czy jest za co zyc czy nie. ja swoich oszczednosci w ogole nie ruszam, nigdy. po prostu dwa kierunki sa dobra opcja. sama mam dwa zawody plus zrobilam uprawnienia do robienia czegos podobnego w jednym z nich i zawsze czuje sie lepiej, pewniej i bezpieczniej majac wybor. a rynek pracy raczej mnie nie zaskoczy ;)

Babsy
Babsy
  17 Octombrie 2012

O, juz na hajdzie jest link do tej strony, nie musze wrzucac:-)

Paulinessa
Paulinessa
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: stres? miałam to samo, schudłam 20kg przez niego, ale teraz wracam do siebie :) ale nie daj się zaszkodzić tak jak ja sobie, mówię to każdemu kto nie ma apetytu bo jestem tak przerażona że kogoś może spotkać to co mnie

No Twój przypadek znam bardzo dobrze, doprawdy to zadziwiające co stres może zrobić z czlowieka :and:

massacre
massacre: moze... choc czasami musisz sie zmusic, zeby sie to zle nie skonczylo. ja mam tak od kilku tygodniu i wmuszam w siebie chociaz jakies proteiny, banana czy cos.

Mama mnie wyjątkowo bardzo pilnuje, więc troche jeśc muszę, ale sprawia mi to niemal ból :wtf:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.