malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mama mnie wyjątkowo bardzo pilnuje, więc troche jeśc muszę, ale sprawia mi to niemal ból

znam to, moi rodzice się mega cieszą że apetyt mi rośnie bo nikłam w oczach ale grunt to iść do przodu :ziober2: wkurza mnie tylko gadanie ludzi, że niby anoreksja itp. ;/ nie wiedzą a komentują... pamiętam jak byłam w sklepie i taka moja znajoma przy kasie mnie zaczepiła pytając na cały głos bez żadnego skrępowania " O rany ale schudłaś!! Cierpisz na anoreksję?!"
Wzrok wszystkich ludzi momentalnie się skupił na mnie. Nie wspomnę że to sklep który u mnie na wsi jest, a wiecie że ploty w takich miejscach rozchodzą się jak świeże bułeczki ....
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: po prostu dwa kierunki sa dobra opcja. sama mam dwa zawody plus zrobilam uprawnienia do robienia czegos podobnego w jednym z nich i zawsze czuje sie lepiej, pewniej i bezpieczniej majac wybor. a rynek pracy raczej mnie nie zaskoczy ;)

w sumie mam dwa kierunki : kosmetyczny i administracje :D

ale w sumie zrobie sobie jeszcze fryzjerstwo bo włosy to tez moja pasja .. a we włosach bardziej lubie grzebac :D
Paulinessa
Paulinessa
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znam to, moi rodzice się mega cieszą że apetyt mi rośnie bo nikłam w oczach ale grunt to iść do przodu

Pewnie, cieszę się, że z tego wychodzisz :) Przytyłaś już coś?

Konto usunięte
Konto usunięte: wkurza mnie tylko gadanie ludzi, że niby anoreksja itp. ;/ nie wiedzą a komentują... pamiętam jak byłam w sklepie i taka moja znajoma przy kasie mnie zaczepiła pytając na cały głos bez żadnego skrępowania " O rany ale schudłaś!! Cierpisz na anoreksję?!" Wzrok wszystkich ludzi momentalnie się skupił na mnie. Nie wspomnę że to sklep który u mnie na wsi jest, a wiecie że ploty w takich miejscach rozchodzą się jak świeże bułeczki ....

Na takie beznadziejne gadanie i ploty niestety nie mamy żadnego wpływu :|
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na takie beznadziejne gadanie i ploty niestety nie mamy żadnego wpływu :|

jak mi ktoś mówi, że jestem gruba to wiesz jak na to reaguje ? 'zamknij ryja zajmij się sobą' :ziober2:'
Paulinessa
Paulinessa
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak mi ktoś mówi, że jestem gruba to wiesz jak na to reaguje ? 'zamknij ryja zajmij się sobą' '

powinnaś reagować serdecznym śmiechem na tak zdupywzięte stwierdzenie ;)
madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przytyłaś już coś?

narazie nie ale w sumie od niedawna mam lepszy apetyt :) jutro mam wizytę u lekarza, tam się ważę. Bo w domu nie wchodzę na wagę by nie wprowadzać się w błąd.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powinnaś reagować serdecznym śmiechem na tak zdupywzięte stwierdzenie ;)

pewnie i co jeszcze :D
niech spadają na drzewo :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012

ja czekam teraz na komplementy w stylu .. o ALE schudłaś.
a ja na to : no Tobie też by się przydało :ziober2:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 Octombrie 2012

a ja przytylem i mam wyyebane :rock:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Octombrie 2012
Prinz
Prinz: a ja przytylem i mam wyyebane

odpisze Ci jak zdejme telefona z kina domowego xxx

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  17 Octombrie 2012

No ja wrzuciłam link, koleżanka mi podesłała :O

pijana
pijana
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: po prostu dwa kierunki sa dobra opcja.

Żeby jeszcze była w Polsce po czymkolwiek pewność, że będzie praca...
massacre
massacre: to Revlon w Polsce taki drogi normalnie jest?

70 zł w normalnej cenie.
massacre
massacre: to w sumie chyba tak samo wychodzi, nie mniej jednak wydaje sie mega drogo

I tak w Polsce wychodzi drożej, poza tym dla większości Polaków 70 zł to nie jest to samo, co dla takiego Anglika 10 funtów... Dlatego Revlonovy biznes na Allegro kwitnie, tam kupisz za ok. 40 z przesyłką. A czy oryginał to już nie wiadomo, ja póki co jestem zadowolona, ale zawsze biorę od tego samego faceta.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Żeby jeszcze była w Polsce po czymkolwiek pewność, że będzie praca...

dokładnie ... nie ma pracy bo drogie jest utrzymanie pracownika ...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Octombrie 2012
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Żeby jeszcze była w Polsce po czymkolwiek pewność, że będzie praca...

nigdzie nie ma pewnosci, ze bedzie praca :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.