malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Wy macie się czym pochwalić?

babki nie jadlam z tysiac lat :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012

jesli by kogoś interesowało na grouponie jest promocja na podkład Revlon Colorstay:

Konto usunięte
Konto usunięte: 1) 54 zł zamiast 99 zł za 2 podkłady, 2) 99 zł zamiast 198 zł za 4 podkłady lub 3) 144 zł zamiast 297 zł za 6 podkładów
massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jesli by kogoś interesowało na grouponie jest promocja na podkład Revlon Colorstay: Cytat:1) 54 zł zamiast 99 zł za 2 podkłady, 2) 99 zł zamiast 198 zł za 4 podkłady lub 3) 144 zł zamiast 297 zł za 6 podkładów

to Revlon w Polsce taki drogi normalnie jest? :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: babki nie jadlam z tysiac lat

ja też nie bo nie miałam ostatnio apetytu ale wraca mi w końcu więc jest progress :pavarotti: co tam słychać u Ciebie? Jak pogoda w Anglii? U mnie jest ślicznie i chyba zaraz się wybiorę z pieskiem na spacerek :)
madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: to Revlon w Polsce taki drogi normalnie jest?

podkład kosztuje ponad 50złotych w sklepie jak nie więcej, na allegro można kupić o połowę taniej. Ja raz go miałam ale nie spasował mi totalnie, miałam taki wysyp na twarzy... ;/
massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też nie bo nie miałam ostatnio apetytu ale wraca mi w końcu więc jest progress

ja po prostu nie mam jak, nikt mi nie piecze a ja do wypiekow mam dwie lewe rece i zero checi

Konto usunięte
Konto usunięte: co tam słychać u Ciebie? Jak pogoda w Anglii?

jest cieplo, slonce swieci, choc dach mamy :rotfl:

massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:to Revlon w Polsce taki drogi normalnie jest? podkład kosztuje ponad 50złotych w sklepie jak nie więcej, na allegro można kupić o połowę taniej. Ja raz go miałam ale nie spasował mi totalnie, miałam taki wysyp na twarzy... ;/

to w sumie chyba tak samo wychodzi, nie mniej jednak wydaje sie mega drogo :And:
ta srednia polka czyli Revlony, Loreale, Max Factory, Bourjois okolo dychy trzeba liczyc za podklad
te lepsze typu Chanel, YSL, Estee Lauder, Dior okolo 3x wiecej

Paulinessa
Paulinessa
  17 Octombrie 2012

ja za to nie mogę ostatnio jeść :and:

massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja za to nie mogę ostatnio jeść

ja tez mam jakis dziwny brak apetytu, ale mi to nie przeszkadza. Zazwyczaj na zime mialam wieksze checi.
a Tobie co dolega, ze nie mozesz jesc?

Paulinessa
Paulinessa
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: ja tez mam jakis dziwny brak apetytu, ale mi to nie przeszkadza. Zazwyczaj na zime mialam wieksze checi. a Tobie co dolega, ze nie mozesz jesc?

Od 2 dni jest to dośc zrozumiałe, bo jestem troche chora, mam antybiotyk, ale to nie trwa od tej chwili... Stres chyba, jakiś nastrój depresyjny :and:
madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: ja po prostu nie mam jak, nikt mi nie piecze a ja do wypiekow mam dwie lewe rece i zero checi

ja też - wolę gotować :D
chociaż jestem mistrzem czekoladowych muffinek (wcale nie z saszetki!)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja za to nie mogę ostatnio jeść

stres? miałam to samo, schudłam 20kg przez niego, ale teraz wracam do siebie :)
ale nie daj się zaszkodzić tak jak ja sobie, mówię to każdemu kto nie ma apetytu bo jestem tak przerażona że kogoś może spotkać to co mnie :ninja:
massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stres chyba, jakiś nastrój depresyjny

moze... choc czasami musisz sie zmusic, zeby sie to zle nie skonczylo.
ja mam tak od kilku tygodniu i wmuszam w siebie chociaz jakies proteiny, banana czy cos.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja też - wolę gotować :D

ponoc zajebiscie gotuje, czesto slysze komplementy... ale nie lubie :and:
czasami sie zastanawiam, ze dostalam pare talentow niepotrzebnie, bo w ogole nie robie z nich uzytku ;D

madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: ponoc zajebiscie gotuje, czesto slysze komplementy... ale nie lubie

masz jakieś popisowe danie? Dla mnie gotowanie to przyjemność, a jak komuś już smakuje i mnie za to chwalą to już w ogóle mam radochę :D

massacre
massacre: czasami sie zastanawiam, ze dostalam pare talentow niepotrzebnie, bo w ogole nie robie z nich uzytku ;D

myślę że nieświadomie tak czy siak je wykorzystujesz w życiu codziennym a nawet o tym nie wiesz :) jakie to talenty posiadasz? :)
massacre
massacre
  17 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: masz jakieś popisowe danie?

wiele :D
jednym z ulubionych dan moich gosci, o ktore bardzo czesto sie prosza jak przychodza to kurczak z orzechami nerkowca w sosie orzechowo-kokosowym.
Konto usunięte
Konto usunięte: myślę że nieświadomie tak czy siak je wykorzystujesz w życiu codziennym a nawet o tym nie wiesz :)

pewnie tak, choc nie w 100%
tak jak z ponizszym malowaniem, moj syn ma pozytek z tego talentu, wczesniej moje mlodsze rodzenstwo :D Ale jakos nigdy nie palilam sie do tego, by zrobic z tym cos wiecej, tak wiec talent sie marnuje, a ponoc nie powinien?
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie to talenty posiadasz? :)

nie wiem :rotfl:
ponoc mam reke do rysowania i malowania, w mlodosci wszyscy mnie cisneli na liceum plastyczne i pozniej ASP, ludzie byli zawiedzeni gdy wybralam ekonomie :D

madzia2143
madzia2143
  17 Octombrie 2012
massacre
massacre: wiele :D jednym z ulubionych dan moich gosci, o ktore bardzo czesto sie prosza jak przychodza to kurczak z orzechami nerkowca w sosie orzechowo-kokosowym.

nie pojadłabym :P nie znoszę kokosu :ninja:

massacre
massacre: ponoc mam reke do rysowania i malowania, w mlodosci wszyscy mnie cisneli na liceum plastyczne i pozniej ASP, ludzie byli zawiedzeni gdy wybralam ekonomie :D

to tak jak ja :ziober2: ja nie poszłam bo dla mnie to hobby, forma relaksu, rysuję jak mam nastrój :) nie wytrzymałabym gdybym musiała robić coś na przymus, bo np. mam termin oddania pracy :zonk: albo w ogóle narzucony jakiś temat.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.