Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1560 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
to w sumie chyba tak samo wychodzi, nie mniej jednak wydaje sie mega drogo

ta srednia polka czyli Revlony, Loreale, Max Factory, Bourjois okolo dychy trzeba liczyc za podklad
te lepsze typu Chanel, YSL, Estee Lauder, Dior okolo 3x wiecej
ja też - wolę gotować :D
chociaż jestem mistrzem czekoladowych muffinek (wcale nie z saszetki!)
stres? miałam to samo, schudłam 20kg przez niego, ale teraz wracam do siebie :)
ale nie daj się zaszkodzić tak jak ja sobie, mówię to każdemu kto nie ma apetytu bo jestem tak przerażona że kogoś może spotkać to co mnie

moze... choc czasami musisz sie zmusic, zeby sie to zle nie skonczylo.
ja mam tak od kilku tygodniu i wmuszam w siebie chociaz jakies proteiny, banana czy cos.
ponoc zajebiscie gotuje, czesto slysze komplementy... ale nie lubie

czasami sie zastanawiam, ze dostalam pare talentow niepotrzebnie, bo w ogole nie robie z nich uzytku ;D
masz jakieś popisowe danie? Dla mnie gotowanie to przyjemność, a jak komuś już smakuje i mnie za to chwalą to już w ogóle mam radochę :D
myślę że nieświadomie tak czy siak je wykorzystujesz w życiu codziennym a nawet o tym nie wiesz :) jakie to talenty posiadasz? :)
wiele :D
jednym z ulubionych dan moich gosci, o ktore bardzo czesto sie prosza jak przychodza to kurczak z orzechami nerkowca w sosie orzechowo-kokosowym.
pewnie tak, choc nie w 100%
tak jak z ponizszym malowaniem, moj syn ma pozytek z tego talentu, wczesniej moje mlodsze rodzenstwo :D Ale jakos nigdy nie palilam sie do tego, by zrobic z tym cos wiecej, tak wiec talent sie marnuje, a ponoc nie powinien?
nie wiem

ponoc mam reke do rysowania i malowania, w mlodosci wszyscy mnie cisneli na liceum plastyczne i pozniej ASP, ludzie byli zawiedzeni gdy wybralam ekonomie :D
nie pojadłabym :P nie znoszę kokosu

to tak jak ja