malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Babsy:ciekawi mnie tylko, ktoz to "ta od oleju"? Marta - TylkoMnieNieOLEJ xD

ta od OLEJU
smiechlam hardo :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 Octombrie 2012

oceniałam wg własnego lubienia ... :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oceniałam wg własnego lubienia ... :D

a to dzieki bardzo, uznam za komplement :D
niestety nie jestes FT i nie decydujesz :Rotfl:
btw. niezly bajzel bysmy mialy tutaj i monopol przy okazji xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 Octombrie 2012
massacre
massacre: btw. niezly bajzel bysmy mialy tutaj i monopol przy okazji xD

bysmy były kobiety na wysokich stanowiskach :lol:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  15 Octombrie 2012

Hahahaha, niezła beka na tej fotce.TV, SoDope już wyszła z transmisji, a pisać można było dalej i zostałem jeszcze z 3 osobami i napisałem, że pewnie poszła sobie tipsiki robić, jak przystało na głupią nastkę, a jeden koleś zaczął ją bronić, a ja napisałem, że i tak nie zarucha, bo nie ma wypasionej fury. :rotfl:

PS: Tak naprawdę masz śliczny śmiech. :zakochany:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 Octombrie 2012

Przynajmniej fajnie, że się ujawniłeś wiem który następny nick zablokować :zakochany:

Mam nadzieje, że z podniety zesrałeś się na kwadratowo. Pozdrawiam :ziober2:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 Octombrie 2012
massacre
massacre: mnie i Sylvinki wiekszosc chyba jednak bardziej nie lubi jak lubi xD

też tak uważam :D

ale zyskujemy przy bliższym poznaniu :ziober2:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  15 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli Sylvinka,Babsy,massacra, agoosiaaa, styka i ja są nowymi moderatorami :D

Wróciłam właśnie ze szkoły, zmęczona jestem. Szukam pracy, ale bezowocnie...A tu takie miłe rzeczy o mnie...ojojojoj :zakochany:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 Octombrie 2012

juz masz pracę - jestes moderatorem :D

styka51
styka51
  15 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: juz masz pracę - jestes moderatorem :D

A ile zł na h? I ile h dziennie? I ile dni w tygodniu? Ubezpieczenie Fotka opłaca czy mam sobie otworzyć działalność?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 Octombrie 2012

pewnie, że własna działalność XDDDDDDD

w sumie powiem Ci, że jak masz pomysł na własną działalność ... to najlepiej jest sobie samemu radzic.

styka51
styka51
  15 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie, że własna działalność XDDDDDDDw sumie powiem Ci, że jak masz pomysł na własną działalność ... to najlepiej jest sobie samemu radzic.

Nie mogę na razie własnej działaności otworzyć, bo za jakieś pół roku chcę sie w PUP zarejestrować i na staż czekać. Poza tym nie mam pomysłu. No i ogólnie jest dużo ofert pracy, tylko muszę założyć własną dzialalność, a do mnie to nie przemawia jednak ;C
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 Octombrie 2012
styka51
styka51: Nie mogę na razie własnej działaności otworzyć, bo za jakieś pół roku chcę sie w PUP zarejestrować i na staż czekać.

a masz już załatwiony staż ? czy chcesz tak jak ja strzelac samemu przez 2 lata :D
styka51
styka51
  15 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a masz już załatwiony staż ? czy chcesz tak jak ja strzelac samemu przez 2 lata :D

Ja w małym powiecie mieszkam, więc ze stażami raczej problemu nie ma, a jak coś to w jakimś przedszkolu coś ogarnę;p
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 Octombrie 2012
styka51
styka51: Ja w małym powiecie mieszkam, więc ze stażami raczej problemu nie ma, a jak coś to w jakimś przedszkolu coś ogarnę;p

u mnie jak się jakiś staż pojawia na liście to jest od razu 150 chętnych ... :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.