Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1559 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
slyszeliscie o tych zdjeciach ofiar katastrofy smolenskiej na pewnej ruskiej stronie? wrzucilam sobie to w google, wyskoczyl jakis polski blog z linkiem do tego. za pare sekund wchodze znow na tego polskiego bloga, i juz zablokowany przez administratora
Kto nie zamknął dachu na czas? Czyja to wina?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja myślałam ze malowanie włosów to jakis nowy slang młodzieżowy czy coś. Nie odzywam sie bo z polskim językiem nie jestem na bieżąco :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mnie też nie kręci w żaden sposób oglądanie takich zdjęć, zwykła ciekawość co na nich była (przeczytałem coś o 2 zdjęciach Kaczyńskiego i o jakimś z sekcji zwłok) mnie kieruje na to. W sumie co już było wrzucone, dane nam będzie i tak ujrzeć za jakiś czas. Żadne służby temu nie zapobiegną.
jeszcze jeden zart na temat nie zamknietego dachu i umre dzisiaj ze smiechu
mnie dach nie śmieszy, ale śmiałam się jak ludzie wybiegali na murawę i robili różne dziwne rzeczy. w sumie to było lepsze niż mecz na który nie pójdę bo akurat dzisiaj mi nie pasuje
:( no kibice maja lipe, przede wszystkim ci angielscy
wczoraj tak sobie myslalam, ze juz czlowiek ma w koncu powody do dumy z tego, skad pochodzi (zwlaszcza na emigracji jest to wazne), a tu taki babol odchrzanic, przykro w sumie.. ale potem stwierdzilam, ze lepiej sie posmiac niz plakac ;)