malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  21 Octombrie 2012

zle nie jest, ale to wkurzajace ciagle gorzko miec w ustach ;)

oj sylwester w gorach... imprezowalabym :tak:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 Octombrie 2012
styka51
styka51: U Was też taka mgła? ;C

w Kaliszu to samo, Styś.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  21 Octombrie 2012

W Ostrowie to samo ... :crylol:

pijana
pijana
  21 Octombrie 2012

Jak tam Madzia, zeszłaś już z numerków ? U mnie będą zwolnienia, ciekawe czy polecę, starsza sprzedawczyni mnie nienawidzi, jak mi nabruździ to na pewno...

Babsy
Babsy
  21 Octombrie 2012

u mnie teraz na wieczor mglora naszla, gesta jak mleko :O

mmaryja
mmaryja
  21 Octombrie 2012

a ja dzisiaj rano się obudziłam z grypo-podobnymi objawami i teraz się zajebiście stresuje:and:. przez 25 lat nie miałam grypy, akurat teraz mnie złapała.

madzia2143
madzia2143
  21 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak tam Madzia, zeszłaś już z numerków ? U mnie będą zwolnienia, ciekawe czy polecę, starsza sprzedawczyni mnie nienawidzi, jak mi nabruździ to na pewno...

no już czasami mam inne zadania. Powiedz mi, też Was tak cisną ze sprzątaniem? Masakra jakaś,ja biegam po sklepie jak szalona a wiecznie jestem za wolna, już nie umiem tego słuchać, myślałam że praca będzie tam w miarę ok a teraz znowu mnie stres zjada i w ogóle nie mam ochoty tam chodzić..

Mam nadzieję że zostaniesz, ja narazie mam umowę do końca miesiąca, też nie wiem czy mi przedłużą.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: e

tak w ogole - masz Ty jeszcze te papugi ? :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Octombrie 2012

w ogole w Londynie jakies trzy wirusy grasuja... makabra
bylam z mlodym u lekarza w sobote, on ma zapalenie ucha, dostal antybiotyk... przy okazji sie okazalo, ze ja tez jestem chora -,-
cos mnie tak telepalo ostatnie dni, ale zwalalam wine na zmeczenie i gowniana pogode ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 Octombrie 2012

dobrze, że to nie gruźlica... :D

pijana
pijana
  22 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no już czasami mam inne zadania. Powiedz mi, też Was tak cisną ze sprzątaniem? Masakra jakaś,ja biegam po sklepie jak szalona a wiecznie jestem za wolna, już nie umiem tego słuchać, myślałam że praca będzie tam w miarę ok a teraz znowu mnie stres zjada i w ogóle nie mam ochoty tam chodzić.. Mam nadzieję że zostaniesz, ja narazie mam umowę do końca miesiąca, też nie wiem czy mi przedłużą.

U mnie też wiecznie narzekają, ale pomarudzą i idą dalej, co prawda ostatnio zostałam negatywnie wyróżniona :crylol: Ale tak jak pisałam, starsza sprzedawczyni mnie nienawidzi, odkąd tam weszłam pierwszy raz widziałam dezaprobatę w jej spojrzeniu, i vice versa, bo fałszywe kur**sko jak mało która. Ale kierowniczka i jej zastępca bardziej okej. Ja umowy nadal nie mam, bo trzeba się upominać o nią, kierowniczka zapomina :rotfl: Może po tych zwolnieniach się upomnę, jeśli zostanę.
mirra20
mirra20
  22 Octombrie 2012

@pijana:
Współczuje takich współpracowników, bo sama niecierpie takich ludzi...

pijana
pijana
  22 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: @pijana: Współczuje takich współpracowników, bo sama niecierpie takich ludzi...

W sumie poza nią właściwie wszyscy są git, no ale oczywiście akurat taka osoba musiała się trafić "wyżej" niż ja i mnie ocenia :zonk: Ogólnie faworyzuje facetów, pewnie się boi konkurencji, lol. Podczas szkolenia oparłam się jedną dłonią o kasę - "Nie opieramy się o kasę !!!", ostatnio koleś mający szkolenie wręcz na niej leżał - nic. No ale wymaganie od życia sprawiedliwości w jakiejkolwiek dziedzinie to zbyt wiele.
mirra20
mirra20
  22 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie poza nią właściwie wszyscy są git, no ale oczywiście akurat taka osoba musiała się trafić "wyżej" niż ja i mnie ocenia Ogólnie faworyzuje facetów, pewnie się boi konkurencji, lol. Podczas szkolenia oparłam się jedną dłonią o kasę - "Nie opieramy się o kasę !!!", ostatnio koleś mający szkolenie wręcz na niej leżał - nic. No ale wymaganie od życia sprawiedliwości w jakiejkolwiek dziedzinie to zbyt wiele.

no niestety, sprawiedliwości na świecie coraz mniej, ale szkoda, że jedna osoba zatruwa atmosferę, bo czasami przez taką jedna małpę może się odechcieć chodzenia do pracy
madzia2143
madzia2143
  23 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie też wiecznie narzekają, ale pomarudzą i idą dalej, co prawda ostatnio zostałam negatywnie wyróżniona Ale tak jak pisałam, starsza sprzedawczyni mnie nienawidzi, odkąd tam weszłam pierwszy raz widziałam dezaprobatę w jej spojrzeniu, i vice versa, bo fałszywe kur**sko jak mało która. Ale kierowniczka i jej zastępca bardziej okej. Ja umowy nadal nie mam, bo trzeba się upominać o nią, kierowniczka zapomina Może po tych zwolnieniach się upomnę, jeśli zostanę.

po wczorajszym dniu twierdzę że kierowniczka mnie serio nie lubi :ninja: Matko jak mnie stresuje ta robota :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.