Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1580 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
zle nie jest, ale to wkurzajace ciagle gorzko miec w ustach ;)
oj sylwester w gorach... imprezowalabym
Jak tam Madzia, zeszłaś już z numerków ? U mnie będą zwolnienia, ciekawe czy polecę, starsza sprzedawczyni mnie nienawidzi, jak mi nabruździ to na pewno...
a ja dzisiaj rano się obudziłam z grypo-podobnymi objawami i teraz się zajebiście stresuje. przez 25 lat nie miałam grypy, akurat teraz mnie złapała.
no już czasami mam inne zadania. Powiedz mi, też Was tak cisną ze sprzątaniem? Masakra jakaś,ja biegam po sklepie jak szalona a wiecznie jestem za wolna, już nie umiem tego słuchać, myślałam że praca będzie tam w miarę ok a teraz znowu mnie stres zjada i w ogóle nie mam ochoty tam chodzić..
Mam nadzieję że zostaniesz, ja narazie mam umowę do końca miesiąca, też nie wiem czy mi przedłużą.
w ogole w Londynie jakies trzy wirusy grasuja... makabra
bylam z mlodym u lekarza w sobote, on ma zapalenie ucha, dostal antybiotyk... przy okazji sie okazalo, ze ja tez jestem chora -,-
cos mnie tak telepalo ostatnie dni, ale zwalalam wine na zmeczenie i gowniana pogode ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
U mnie też wiecznie narzekają, ale pomarudzą i idą dalej, co prawda ostatnio zostałam negatywnie wyróżniona

W sumie poza nią właściwie wszyscy są git, no ale oczywiście akurat taka osoba musiała się trafić "wyżej" niż ja i mnie ocenia

no niestety, sprawiedliwości na świecie coraz mniej, ale szkoda, że jedna osoba zatruwa atmosferę, bo czasami przez taką jedna małpę może się odechcieć chodzenia do pracy
po wczorajszym dniu twierdzę że kierowniczka mnie serio nie lubi