malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  18 Octombrie 2012
massacre
massacre: massacre

chciałam podglądnąć Twój profil, aczkolwiek wczoraj wzięłam nowego neta (dziadostwo z play) i nie chce mi się załadować Twoje foto :and:
mmaryja
mmaryja
  18 Octombrie 2012

żeby było śmieszniej, cały czas twierdzi, że to ja go poderwałam wylewając na niego popielniczkę z pływającymi petami, a zrobiłam to zupełnie przypadkowo, nawet nie zauważyła i sobie poszłam.

kedi
kedi: jednak jakoś nie mam ochoty się wiązać.

w sumie to ja nigdy nie miałam, a przynajmniej nigdy o tym nie myślałam;) a tak jakoś wyszło, że od 7 lat nigdy nie byłam sama
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Octombrie 2012

@maryjka żartowałam przeciez ;D
No juz z ta joga to planuje... Zwłaszcza ze nic nie płace, tzn miesięcznie za health club ale z czego i jak często korzystam to juz moja broszka. Po siłowni na basen chodzę, rozluźnia mięśnie. Joga mi koliduje z klasami na siłowni, wiec zawsze nie po drodze i tak odkladam non stop. Poza tym czasu brak, żebym ogarnęła wszystkie przyjemności :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Octombrie 2012

Miałam tak samo!!! Nigdy mnie związki nie krecily, chodzenie za rączke, angażowanie sie... Sami jakoś sie zjawiali.

I zmowie obecnym było podobnie, byłam po długim związku i chciałam sie pobawić... Gdy poznałam mojego to nic od niego nie chciałam, spotykałam sie dla funu. I tak samo jakoś wyszło, choć pewnie on tez maczal w tym palce bo ponoć od razu sie zakochał :D
No i przyszło co do czego, to sie okazało ze z nim jest lepiej niż bez niego.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  18 Octombrie 2012

mi zajęło rok żebym się zaangażowała w 100%.
stresuję się trochę jak będzie wyglądało nasze życie w chwili kiedy będzie nas troje, ale z drugiej strony czuję ogromne wsparcie, mój mąż już mi zapowiedział, że mogę nie iść nawet na macierzyński bo on pójdzie.

massacre
massacre
  18 Octombrie 2012

Zdjęcie robione iPhonem wiec pewnie zajebista jakość obciąża :rotfl:

massacre
massacre
  18 Octombrie 2012

Maryjka wiec nie masz sie co martwić, zwłaszcza ze oboje bardzo chcecie potomka.
Tez sie bałam, gdy młody sie urodził usłyszałam:
"Myślałem ze juz mocniej nie mogę Cie kochać, ale jednak mogę. Jesteś matka naszego dziecka" :zakochany:
I wszystko stało sie jeszcze lepsze... Poza brakiem czasu sam na sam;) ale pracujemy nad tym :D

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Octombrie 2012

A ja mam dosc zwiazkow. Staralem sie ostatnio, swija kase wydawalem nawet i piedole system, mniej problemow

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryja
mmaryja
  18 Octombrie 2012

mam ambitny plan nie zmieniać diametralnie swojego życia, ale zobaczymy jak to będzie

Prinz
Prinz:

kup se psa
Prinz
Prinz
  18 Octombrie 2012

Mam psa. Ulubiony moj czlonek rodziny.

mmaryja
mmaryja
  18 Octombrie 2012

no to nie mam rady, ale w razie czego to masz 50% zniżki na poradę ginekologiczną jakbyś kiedyś potrzebował

Prinz
Prinz
  18 Octombrie 2012

Spoko, moze sie przyda, ale to tak za 20 lat, oks? Jak lubisz psy to zalukaj do mnie na profil, dodalem foto swojego lobuza:)

mmaryja
mmaryja
  18 Octombrie 2012

śliczny:zakochany: uwielbiam kudłate psy z pociągłymi mordkami, wzbudzają we mnie miłość

Prinz
Prinz
  18 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: śliczny uwielbiam kudłate psy z pociągłymi mordkami, wzbudzają we mnie miłość

przekochany jest. wzialem go z warsztatu... wychudzony..inne psy go nigdy do jedzenia nie dopuscily, wiec podobno jadl trawe...caly siny i pokopany... wlasciciela mialem ochote udusic "to tylko pies" :zonk: jak przyszedl do mnie to biedak jak zobaczyl jedzenie to jadl za kazdym razem jak mu nalozylem :and:

mmaryja
mmaryja
  19 Octombrie 2012

też wzięłam psa z ulicy, wygląda całkiem podobnie do twojego. kudłacz, ale niski. serce się krajało, a teraz jest piękny.
mi się marzy buła, ale to ciężkie psy i raczej z resztą moich byłoby ciężko. ten film mnie po prostu rozwalił:
http://www.youtube.com/watch?v=b_kYyM0ZtOQ&feature=related

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.