malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  19 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No jest strasznie malenka, jutro skonczy 8 tyg, Chanel miala nie całe 10 jak przyjechała do nas i roznica jest spora, ta jeszcze taka nieporadna, piszczy, siada, nie wie co ma robic.. A Chanel sie opiekuje dzielnie :)

to dobrze, zazwyczaj suczki się nie darzą sympatią :nie:
czyli i u Ciebie się dzieciątko pojawiła, co za czas :mrgreen: jaką zupkę gotujesz? :)
TheyWantMyTreasure
TheyWantMyTreasure
  19 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to dobrze, zazwyczaj suczki się nie darzą sympatią czyli i u Ciebie się dzieciątko pojawiła, co za czas jaką zupkę gotujesz? :)

no jak mała dorośnie może być i tak ze bedzie niedobra do Chanel.. ale watpie. one sa tez od jednego hodowcy :)
rosół, bo mam ochote :D z makaronem
madzia2143
madzia2143
  19 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no jak mała dorośnie może być i tak ze bedzie niedobra do Chanel.. ale watpie. one sa tez od jednego hodowcy :)

myślę że skoro się przy niej wychowuje to nie powinno być źle :) gorzej jeśli Chanel nie akceptowałaby jej już na tym etapie.

Konto usunięte
Konto usunięte: rosół, bo mam ochote :D z makaronem

ale chyba nie chiński? :mrgreen:
TheyWantMyTreasure
TheyWantMyTreasure
  19 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: myślę że skoro się przy niej wychowuje to nie powinno być źle :) gorzej jeśli Chanel nie akceptowałaby jej już na tym etapie.

Chanel to do psów w ogóle.. Masakra, strasznie sie chce witać z każdym, tylko nie z kazym moze ze wzgleduu na rozmiary :) swoje malenkie

Konto usunięte
Konto usunięte: ale chyba nie chiński?

nie :D polski, jajeczny :D podobno
Paulinessa
Paulinessa
  19 Octombrie 2012
massacre
massacre: A co z nią planujesz zrobić?

Odłoże do szafy. A może akurat pewnego dnia spasuje mi ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Octombrie 2012

ooo, forum na mfotce działa

Felka
Felka
  19 Octombrie 2012

nowa gazetka
http://drogerienatura.pl/aktualna_gazetka_promocyjna/

mmaryja
mmaryja
  20 Octombrie 2012
Prinz
Prinz: i pewnie mega wdzieczny, co?

niewiarygodnie! jak usiądzie i popatrzy tymi ślepiami to po prostu aż chwyta za serce. wszystkich znajomych namawiam na adopcję, bo to lepsze niż kupowanie psów w pseudohodowli albo od ludzi nieodpowiedzialnych którzy po prostu dopuścili suke:wtf:.
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjko nawet nie wiesz jak przyjemnie się teraz czyta Twoje posty

poczekaj aż zrobię się drażliwa;)
madzia2143
madzia2143
  20 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie :D polski, jajeczny :D podobno

pewno smaczny wyszedł :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Chanel to do psów w ogóle.. Masakra, strasznie sie chce witać z każdym, tylko nie z kazym moze ze wzgleduu na rozmiary :) swoje malenkie

a ma tak że upatrzyła sobie jednego członka rodziny i jest o niego zazdrosna? podobno yorki tak mają ale nie wiem czy to prawda :)
madzia2143
madzia2143
  20 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poczekaj aż zrobię się drażliwa;)

Ty nie należysz do zbyt wylewnych osób raczej, więc myślę że nam forumowiczom nie grozi to z Twojej strony (; chociaż pozory mylą.
mmaryja
mmaryja
  20 Octombrie 2012

mam nadzieję, że ominą mnie te wszystkie 'złe' symptomy

Babsy
Babsy
  20 Octombrie 2012

Obyś nie rozmawiała z posejdonem przez porcelanowy interkom do 5 miesiąca;-)

TheyWantMyTreasure
TheyWantMyTreasure
  20 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewno smaczny wyszedł :)

no tylko blady musiałam troche wegetą zabarwic :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: a ma tak że upatrzyła sobie jednego członka rodziny i jest o niego zazdrosna? podobno yorki tak mają ale nie wiem czy to prawda :)

Tzn ma tak, że upatrzyła sobie jednego członka rodziny - mojego męża. Ale nie jest o niego zazdrosna po prostu patrzy w niego jak w obrazek.. Ciagle chce sie z nim bawic, na rękach byc u niego itp ale nie jest wcale agresywna czy coś :) a ta mała znowu do mnie ciągnie chyba potrzebuje jeszcze mamy...
Paulinessa
Paulinessa
  20 Octombrie 2012

Nudziłam się xD

mmaryja
mmaryja
  20 Octombrie 2012
Babsy
Babsy:

na razie jest super, tylko ciągle mam zagwostkę co z dietą.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.