malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Octombrie 2012

a córce dam na imie Jaśmina ...

styka51
styka51
  18 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a córce dam na imie Jaśmina ...

:crylol:

znaczki
kedi
kedi
  18 Octombrie 2012
styka51
styka51: Gdzie ja ogarnięta

no jak nie jak tak- masz faceta, planujesz z nim życie, wiesz mniej więcej co będziesz robić- więc jednak jesteś ogarnięta ;)
styka51
styka51
  18 Octombrie 2012
kedi
kedi: no jak nie jak tak- masz faceta, planujesz z nim życie, wiesz mniej więcej co będziesz robić- więc jednak jesteś ogarnięta ;)

Sama wiesz, że nic w życiu nie jest pewne. A to, że sobie marzę i coś tam planuje dużo nie znaczy, ważne jest to, że w pewien sposób do tego dąże. Ale sama nie wiem co z tego wyjdzie...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Octombrie 2012
styka51
styka51: znaczki

nie śmiej się bo ja to pisze poważnie ...
styka51
styka51
  18 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie śmiej się bo ja to pisze poważnie ...

Rozumiem Twój wybór,wiem, że długo o tym myślałaś i to przemyślane jest :tak:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Octombrie 2012
styka51
styka51: Rozumiem Twój wybór,wiem, że długo o tym myślałaś i to przemyślane jest

Śmiejesz się ... - ide się na Ciebie naskarżyć :crylol:

nie a tak na poważnie to nie chciałabym córki ...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Octombrie 2012

Styczka masz plany a to juz bardzo dużo :)
Plany sie realizuje, bo są realne i do zrealizowania, z marzeniami nieco gorzej.
Ja wierze ze Ci sie uda, masz charakter i lubisz to co robisz. To jest bardzo ważne, pasja w zawodzie otwiera wiele drzwi, które dla tych co studiują byle by studiować na zawsze bedą zamknięte.
Zawsze mówię, ze lepsza krawcowa z pasja po zawodówce niż pani mgr od zarządzania, która tego nie czuje.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
kedi
  18 Octombrie 2012
styka51
styka51: Sama wiesz, że nic w życiu nie jest pewne. A to, że sobie marzę i coś tam planuje dużo nie znaczy, ważne jest to, że w pewien sposób do tego dąże. Ale sama nie wiem co z tego wyjdzie...

hej, ciesz się z tego że jest jak jest:) wiadomo, że różnie może być, ale nie ma co myśleć, że może nie wyjść/.

btw. mam ochotę zaadoptować kota i chyba to zrobię
massacre
massacre
  18 Octombrie 2012

@Kedi, sama sie długo ogarnialam. W wieku 25 lat nie wiedziałam co chce z życiem zrobić ;)
Czasem potrzeba kogoś, kto nas ogarnie. Gdyby nie mój facet to dalej bym chyba nie była pewna, ze chce zostać mamą ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  18 Octombrie 2012

jeeee gratuluję mmaryjko!

Babsy
Babsy
  18 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziękujemy serdecznie! na razie jeszcze się nie chwaliłam i nie przeżywam bo wiadomo jak to bywa na tak wczesnym etapie, ale są emocje

az zaczelam wspominac moja ciaze, teraz mi sie wydaje, ze to bylo lata temu ;) juz coraz slabiej pamietam, jak to jest, jak mi sie Mlody rozpychal pod zebrem i wszystkie bolaczki ;)
massacre
massacre
  18 Octombrie 2012

Czyja to była piosenka? De mono?
"A kiedyś przyjdzie czas, a przyjdzie czas na ciebie" :nutki:
Na każdego przychodzi czas, po prostu trzeba wyczuć odpowiedni moment i nie przypuszczać okazji, które ma każdy z nas :)

kedi
kedi
  18 Octombrie 2012
massacre
massacre: @Kedi, sama sie długo ogarnialam. W wieku 25 lat nie wiedziałam co chce z życiem zrobić ;) Czasem potrzeba kogoś, kto nas ogarnie. Gdyby nie mój facet to dalej bym chyba nie była pewna, ze chce zostać mamą ;D

ja zdaje sobie sprawe że jestem młoda siksa, ale jak tak czytam o Waszych macierzyństwach/ślubach etc. to mi się dziwnie robi :D
massacre
massacre
  18 Octombrie 2012

W ogole skarga na style juz poszła, moderator i sie śmieje z blondszatynki :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.