malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  18 Octombrie 2012
massacre
massacre: och kobieto, ale pędzisz do przodu! Poza tym tutaj jedynie chyba Ty i maryjka nie narzekacie, po prostu bierzecie życie w swoje ręce nie obwiniając losu ;) xx

bo narzekaniem to nic się nie zdziała, sama pracuje w Lublinie, do pracy mam 35km dojeżdżam codziennie od ponad 3 lat, i na początku też pracowałam na zlecenie za nie najlepszą kasę
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Octombrie 2012

W sumie ja też się mogę pochwalić, że też niedługo będę mamusią ale moja 'ciąża' nie będzie trwała długo :crylol:

Poczekajcie pare dni to sie dowiecie o czym mówie :D

mmaryja
mmaryja
  18 Octombrie 2012

mój mąż już wybrał imię dla chłopca - Lew:and:
po krótkim namyśle - kupimy mu wino, bo dla mnie to jest tak skomplikowany człowiek, że nie mam pojęcia co by go usatysfakcjonowało

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój mąż już wybrał imię dla chłopca - Lew

a jak będzie dziewczynka ? :D
mirra20
mirra20
  18 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój mąż już wybrał imię dla chłopca - Lew

odważnie, zawsze to imię kojarzy mi się z tym seksuologiem Lwem Starowiczem
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po krótkim namyśle - kupimy mu wino, bo dla mnie to jest tak skomplikowany człowiek, że nie mam pojęcia co by go usatysfakcjonowało

jak jest ladny to moge dla niego zatanczyc ;d i prezent z glowy.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Octombrie 2012

Fajne imię, oryginalne i przy tym nie trąca tandetą.
Jasie i Marysie już są wcześniej, a imion typu Vivienne czy Dżesika w ogole nie chce mi sie komrntować.
Nie kumam w ogole jak polska rodzina mieszkająca w Polsce polskiemu dziecku moze dać imię dla czarnych :szok:
Moja koleżanka swojej córce dała imię Helena, bardzo mi sie podoba :) już mi bokiem wychodzą dzieci polskich emigrantów, niemal każde to Nicole, Olivia, Olivier i Oskar :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Octombrie 2012

*juz były
Tak to jest jak sie pisze z telefonu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Octombrie 2012
massacre
massacre: Fajne imię, oryginalne i przy tym nie trąca tandetą.

Mój syn będzie miał na imie Leon albo Emil i będę o to imiona walczyła jak już się pojawi :D
kedi
kedi
  18 Octombrie 2012

mmaryja, gratulacje!

kurcze Wy tu na forum wszystkie się ogarniacie, a ja nadal mam chaotyczne życie. jakoś nie umiem dorosnąć.

massacre
massacre
  18 Octombrie 2012

A ja bym chciała żeby w ogole dziecko sie pojawiło, do imion w ogole teraz nie mam głowy...
Lubie biblijne imiona :)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Octombrie 2012
kedi
kedi: kurcze Wy tu na forum wszystkie się ogarniacie, a ja nadal mam chaotyczne życie.

jakie wszystkie .... :D
styka51
styka51
  18 Octombrie 2012
massacre
massacre: Vivienne czy Dżesika w ogole nie chce mi sie komrntować.

Ja również:D
Ostatnio wymyśliłam, że jak będe mieć syna, to dam mu imię po moim i Mańka dziadku czyli Ryszard Antoni, po babci trochę lipa, bo jedna Teresa a druga Kazimiera z mojej strony, a nie podoba mi się.
Chyba, że po naszych rodzicach to: Daniela/Albina albo Jurek/Wiesław, ale te w ogóle straszne są ;C
kedi
kedi
  18 Octombrie 2012
massacre
massacre: Jasie i Marysie już są wcześniej, a imion typu Vivienne czy Dżesika w ogole nie chce mi sie komrntować.

mój syn będzie Jasiek o ile kiedykolwiek się zdecyduję
styka51
styka51
  18 Octombrie 2012
kedi
kedi: kurcze Wy tu na forum wszystkie się ogarniacie, a ja nadal mam chaotyczne życie. jakoś nie umiem dorosnąć.

Gdzie ja ogarnięta :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.