Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1569 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja nie mogę się od niego odciąć, mimo że nie wkurz to jednak ogromnie mi na nim zależy.
Podbijam.Ja póki co tylko kombinuję, to jakiś staż, tu projekt, tam jakieś zlecenia. Ale całe zycie tak nie można. Co więcej, do tego Lublina ma jednak te 30km i pracując tam sporo marnej wyplaty wydalabym na dojazd, a przeprowadzać się nie będe, bo absolutnie, na szczęście, nie musze. Troche błędne koło.
massacre: hydepark to w ogole powinien miec 6-krotnie wiecej moderatorow niz zwykle dzialy, ale chyba ma? nie wiem
MiU i Seks po hajdzie sa najbardziej ruchliwe, wiec tez przydaloby sie wiecej niz jeden
Tak, faktycznie mają tam sporo modów. Pytałam, czy na modzie będzie nowy, to na razie nie, chyba żebym nie wyrabiała czy coś

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nie kojarze
dobre to bylo

Marta miala tutaj ciezkie poczatki
redtea robila tez niezly smietnik, ale to chyba przede wszystkim na seksie... lub tam, gdzie Prinz byl

pamiętam tekst "kontener na sperme" xD
Bo wpadła na temat o włosach i po kolei chciała ustawiać :D
massacre: edtea robila tez niezly smietnik, ale to chyba przede wszystkim na seksie... lub tam, gdzie Prinz byl
To znam bardziej z opowieści :)
kontener na ......

massacre: redtea robila tez niezly smietnik, ale to chyba przede wszystkim na seksie... lub tam, gdzie Prinz byl
tam gdzie ja, julita wielorybnicka lub paula jukejowska
jeszcze kiedys byla taka madzia na wozku i jej denis

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.