Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1573 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
W ogole skarga na styke juz poszła, moderator i sie śmieje z blondszatynki
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Śmiejesz się ... - ide się na Ciebie naskarżyć nie a tak na poważnie to nie chciałabym córki ...
:D Skarż, skarż :D Dostaniesz bana na Kulinariach

Mi jest obojętne, czy chłopiec czy dziewczynka. U mnie w rodzinie same córki wokół,u Mańka znowu więcej chłopaków :D No i bliźnięta też byly

massacre: Styczka masz plany a to juz bardzo dużo :)
Plany sie realizuje, bo są realne i do zrealizowania, z marzeniami nieco gorzej.
Ja wierze ze Ci sie uda, masz charakter i lubisz to co robisz. To jest bardzo ważne, pasja w zawodzie otwiera wiele drzwi, które dla tych co studiują byle by studiować na zawsze bedą zamknięte.
Zawsze mówię, ze lepsza krawcowa z pasja po zawodówce niż pani mgr od zarządzania, która tego nie czuje.
Ohohoho:D Fajnie coś takiego przeczytać, bo się człowiek podbudowuje i łatwiej patrzy na świat. No i jeszcze teraz zasypiać z tymi słowami w głowie...megaaaa :D
Dzięki ;)
Jesli lubisz koty, to zrób to

Ja jak Was czytam z kolei czuje sie staro... Kiedy to ja studia konczylam? Wieki temu ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mlody ma na drugie imie po mojej mamie(Gabriel), a pierwsze(Mikolaj) w sumie nigdy nadzwyczajnie mi sie nie podobalo, ale jest ok i sie fajnie zdrabnia :) a te co mi sie tak super podobaja sa zbyt popularne ;)
Ja tam nawet pierścionka nie mam, a u mnie teraz dziewczyny na roku się zaręczają, ja nic. W sumie też bym chciała, ale nie stać mnie na ślub, przynajmniej taki o jakim myślę.
Maniek miał kupić plany na dom i się przedłuża, bo musi zrobić remont w swoim starym, a jego brat nic nie pomaga;C
przynajmniej będzie miał kto na mnie czekać w domu. wiem, troche to egoistyczne.
na mnie wątpie, że kiedykolwiek przyjdzie

styka51: Ja tam nawet pierścionka nie mam, a u mnie teraz dziewczyny na roku się zaręczają, ja nic. W sumie też bym chciała, ale nie stać mnie na ślub, przynajmniej taki o jakim myślę.
Maniek miał kupić plany na dom i się przedłuża, bo musi zrobić remont w swoim starym, a jego brat nic nie pomaga;C
powoli, jesteś młodziutka (chyba młodsza ode mnie?) przecież masz jeszcze czas:) poza tym skoro jesteście razem szczęśliwi to prędzej czy pozniej wszystko dojdzie do skutku.
styka51: :D Skarż, skarż :D Dostaniesz bana na Kulinariach
Mi jest obojętne, czy chłopiec czy dziewczynka. U mnie w rodzinie same córki wokół,u Mańka znowu więcej chłopaków :D No i bliźnięta też byly
Na kulinariach nie jestem .. a w sumie powinnam bo dużo siedze w kuchni ...
Mi nie jest obojętne ... kobiety mają przesrane w życiu.
Zawsze mniej nudno ;)
kedi: powoli, jesteś młodziutka (chyba młodsza ode mnie?) przecież masz jeszcze czas:) poza tym skoro jesteście razem szczęśliwi to prędzej czy pozniej wszystko dojdzie do skutku.
Tylko po prawie 4 latach związku to wiesz ;)
21 mam, w maju 22 ^^
wiesz, że chcę zdjęcie ;)
Konto usunięte: Będzie bo to będzie oprawione w antyramę i na ściane pójdzie.
Szkoda, że nie ma puzzli z jakąś modelką z extra makijażem .. bo jak będę robiła remont u siebie w pokoju to chciałam takie obrazy właśnie związane z wizażem :D
Można zamówić sobie, żeby zrobili Ci puzzle z jakiegoś zdjęcia

5 lat, kurde długo się wydaje ...