malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  24 Octombrie 2012

czy ktoś ma takie buty i powie mi czy są wygodne?

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  24 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy ktoś ma takie buty i powie mi czy są wygodne?

przymierzałam w Deichmannie i były bardzo wygodne ale nie zdecydowałam się na nie .. bo nie umiałam się zdecydowac na odpowiedni kolor XD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Octombrie 2012

Tego typu sportowe koturny z Ash są mega wygodne, ale na pierwszy rzut oka na takie wyglądają :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  24 Octombrie 2012

@blondszatynka

Prezent zobaczyłam dzisiaj :(

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Octombrie 2012

@ massacre
odpisze Ci tutaj, bo nie chce mi się grzebac w Hyde
w Walii szkole dziecko zaczyna w pierwszy wrzesień po skończeniu piątego roku życia, po skończeniu trzech lat jest nursery a po skończeniu czterech jest reception czy jakoś tak (nie myślę teraz, może obydwa roki nazywają się reception?),w każdym bądź razie dlatego napisałam że chodzi do przedszkola, a nie do szkoły :)

madzia2143
madzia2143
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przymierzałam w Deichmannie i były bardzo wygodne ale nie zdecydowałam się na nie .. bo nie umiałam się zdecydowac na odpowiedni kolor XD

ja chcę kupić przez internet dlatego pytam, bo u mnie w mieście kosztują ok 100zł a nawet więcej a na jakiejś tam stronce widziałam za 59zł :)
Bayje
Bayje
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja chcę kupić przez internet dlatego pytam, bo u mnie w mieście kosztują ok 100zł a nawet więcej a na jakiejś tam stronce widziałam za 59zł :)

Wydaje mi się, że takich butów nie da się zj***... więc z jakiejkolwiek pracowni wyjdą to będą dobre :D
massacre
massacre
  25 Octombrie 2012

@agoosia
To mi sie znowu coś powaliło, że przeczytałam ze chodzi do szkoły :rotfl:
Tak, pamietam że w Walii zaczynają rok pózniej.
I teraz tak patrzę po młodym i wydaje mi sie, że lepiej... Jak go widzę z czytankami i to ile czasu z nim siedzę przy pracach domowych to mi go szkoda... Ma 4 lata, ja sie takich rzeczy zaczęłam uczyć mając 7 i nie wyrosłam na jakiegoś analfabete.

Temat do tego jest na tyle wrażliwy, że staram sie jak mogę by sie do nauki nie zniechęcił, bo pózniej będzie miał większy problem. Totalnie dla mnie nowe doświadczenie i nie należy do najprzyjemniejszych...
Najgorsze jest to, że należy do nakbystrzejszych dzieci w klasie a czytanie mu za cholerę nie idzie.
Obczajam jakimi metodami go zachęcić... Masakra

madzia2143
madzia2143
  25 Octombrie 2012

zamówiłam te buty, ciekawe kiedy przyjdą i jakie będą ;P

Bayje
Bayje
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zamówiłam te buty, ciekawe kiedy przyjdą i jakie będą ;P

jak przyjdą pochwal się bo jak jak 50 % taniej niż w Deichmanie to może i ja sobie kupie XD
massacre
massacre
  25 Octombrie 2012

Znowu login zmienilas? Przestalam ogarniac, kto co pisze :Rotfl:

madzia2143
madzia2143
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak przyjdą pochwal się bo jak jak 50 % taniej niż w Deichmanie to może i ja sobie kupie XD

ok :) a odbierałaś może kiedyś coś z paczkomatu? Bo ja nigdy i nie wiem na jakiej zasadzie to działa :woot: a ma mi to przyjść do paczkomatu właśnie ;P ( dobrze że nie do domu bo tato by był zły ;p )
Bayje
Bayje
  25 Octombrie 2012
massacre
massacre: Znowu login zmienilas? Przestalam ogarniac, kto co pisze

Pamietaj - login mogę zmieniać co miesiąc ... ale za to avatar jest niezmienny :D
Bayje
Bayje
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ok :) a odbierałaś może kiedyś coś z paczkomatu? Bo ja nigdy i nie wiem na jakiej zasadzie to działa a ma mi to przyjść do paczkomatu właśnie ;P ( dobrze że nie do domu bo tato by był zły ;p )

przyjdzie Ci na smsa hasło i tam wpisujesz w okienko :D i Ci sie otworzy odpowiednia skrzynka :D
styka51
styka51
  25 Octombrie 2012

Siemka :D
Byłam dziś pilnowac od rana Mańka chrześniaka...diabeł wcielony, ale byłam twarda i nieustępliwa, na bank będzie miał złe wspomnienia :lol:

O 16 jadę do fryzjera podciąć końcówki i ogólnie ooo...
A co tam?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.