Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1584 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Tego typu sportowe koturny z Ash są mega wygodne, ale na pierwszy rzut oka na takie wyglądają :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@blondszatynka
Prezent zobaczyłam dzisiaj :(
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@ massacre
odpisze Ci tutaj, bo nie chce mi się grzebac w Hyde
w Walii szkole dziecko zaczyna w pierwszy wrzesień po skończeniu piątego roku życia, po skończeniu trzech lat jest nursery a po skończeniu czterech jest reception czy jakoś tak (nie myślę teraz, może obydwa roki nazywają się reception?),w każdym bądź razie dlatego napisałam że chodzi do przedszkola, a nie do szkoły :)
@agoosia
To mi sie znowu coś powaliło, że przeczytałam ze chodzi do szkoły
Tak, pamietam że w Walii zaczynają rok pózniej.
I teraz tak patrzę po młodym i wydaje mi sie, że lepiej... Jak go widzę z czytankami i to ile czasu z nim siedzę przy pracach domowych to mi go szkoda... Ma 4 lata, ja sie takich rzeczy zaczęłam uczyć mając 7 i nie wyrosłam na jakiegoś analfabete.
Temat do tego jest na tyle wrażliwy, że staram sie jak mogę by sie do nauki nie zniechęcił, bo pózniej będzie miał większy problem. Totalnie dla mnie nowe doświadczenie i nie należy do najprzyjemniejszych...
Najgorsze jest to, że należy do nakbystrzejszych dzieci w klasie a czytanie mu za cholerę nie idzie.
Obczajam jakimi metodami go zachęcić... Masakra
Znowu login zmienilas? Przestalam ogarniac, kto co pisze
ok :) a odbierałaś może kiedyś coś z paczkomatu? Bo ja nigdy i nie wiem na jakiej zasadzie to działa

przyjdzie Ci na smsa hasło i tam wpisujesz w okienko :D i Ci sie otworzy odpowiednia skrzynka :D