Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1587 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
no troche wczesnie tak w wieku 4rech lat :(
dziecko chce sie bawic a tu juz musi sie uczyc

wspolczuje i mama nadzieje, ze znajdziesz jakas fajna metoda, ktora go zacheci a nie zniecheci

trafione 100%!
dzieki maryjo i mam nadzieje, ze skradne cie na kawe w wawie!
dobry seks musi byc! fryzjer sie zawsze przyda, z zarciem chyba nie wyjdzie bo mam rzut beretem do Francji gdzie zarcie jest mega! a w Polsce mnie juz nie ma

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Prinzo, Ty sie tak nie upubliczniaj z chęcią wujkowania... Wiesz, że na forumie nie brakuje ludzi z poglądem, że jak homo to i pedofil...
Sama też tak uważam i modlę sie o Twoje pośladki codziennie w nadzieji, że nawrócisz swoją pogańską dusze na prawidłową drogę i zaprzestaniesz tych jakże zboczonych praktyk.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Agoosia a jak go uczysz? Moze u mnie sie to sprawdzi :)
Ja młodego z intencją nauczania nigdy nie uczyłam, wszystko jakoś tak bardziej empirycznie złapał.
Mam problem, bo ja od małego w książkach siedziałam i nie wiem jak nakłonić do czegoś, do czego wg mnie nakłaniać nie trzeba
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail