malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fuj Lech Tyskie ponad wszystkie!

sama zapytałam się ... 'byłego właściciela' jakie lubi :D więc to nie jest mój wybór :D
madzia2143
madzia2143
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sama zapytałam się ... 'byłego właściciela' jakie lubi :D więc to nie jest mój wybór :D

a Ty co pijasz madmłazel?
Babsy
Babsy
  25 Octombrie 2012

a ja wlasnie golnelam kieliszek wisniowki domowej roboty... mocna, cholercia, na spirycie ;P

madzia2143
madzia2143
  25 Octombrie 2012
Babsy
Babsy: a ja wlasnie golnelam kieliszek wisniowki domowej roboty... mocna, cholercia, na spirycie ;P

mnie też chodzą jakieś smaki po % :ninja:
Bayje
Bayje
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty co pijasz madmłazel?

ja Redd;sa jak juz ,,, a tak to pepsi
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143

daj mi linka do tych swoich butów, obadam dogłębniej :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Octombrie 2012
massacre
massacre: To mi sie znowu coś powaliło, że przeczytałam ze chodzi do szkoły Tak, pamietam że w Walii zaczynają rok pózniej. I teraz tak patrzę po młodym i wydaje mi sie, że lepiej... Jak go widzę z czytankami i to ile czasu z nim siedzę przy pracach domowych to mi go szkoda... Ma 4 lata, ja sie takich rzeczy zaczęłam uczyć mając 7 i nie wyrosłam na jakiegoś analfabete. Temat do tego jest na tyle wrażliwy, że staram sie jak mogę by sie do nauki nie zniechęcił, bo pózniej będzie miał większy problem. Totalnie dla mnie nowe doświadczenie i nie należy do najprzyjemniejszych... Najgorsze jest to, że należy do nakbystrzejszych dzieci w klasie a czytanie mu za cholerę nie idzie. Obczajam jakimi metodami go zachęcić... Masakra

no troche wczesnie tak w wieku 4rech lat :(
dziecko chce sie bawic a tu juz musi sie uczyc :nie: ja mojego tez ucze, ale to troche inaczej, bo sie uczy kiedy mu sie zachce, nie ma tego obowiazku, ze cos musi.
wspolczuje i mama nadzieje, ze znajdziesz jakas fajna metoda, ktora go zacheci a nie zniecheci :tak:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak PRINZ, sto lat! obyś za szybko nie musiał używać botoksu, faceci żeby nie łamali ci serca i czego tam jeszcze sobie życzysz!

trafione 100%!
dzieki maryjo i mam nadzieje, ze skradne cie na kawe w wawie!

Konto usunięte
Konto usunięte: Prinzuśku, wszystkiego co najlepsze, dużo dobrego sexu, zawsze dobrych fryzjerów i dobrego jedzenia od którego nie przytyjesz i żebyś nigdy nie musiał siedzieć w Polsce, bo wiem jak tego nie znosisz

dobry seks musi byc! fryzjer sie zawsze przyda, z zarciem chyba nie wyjdzie bo mam rzut beretem do Francji gdzie zarcie jest mega! a w Polsce mnie juz nie ma :mrgreen: Genewa wita.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryja
mmaryja
  25 Octombrie 2012
Prinz
Prinz: dzieki maryjo i mam nadzieje, ze skradne cie na kawe w wawie!

dobrze dobrze, za 8 miesięcy każda para rąk się przyda;)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze dobrze, za 8 miesięcy każda para rąk się przyda;)

moge byc wujkiem:)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Bayje
Bayje
  25 Octombrie 2012

Moja półka schudła o ponad 5 kilo :jupi:

madzia2143
madzia2143
  25 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: daj mi linka do tych swoich butów, obadam dogłębniej :D

http://www.czasnabuty.pl/product-pol-4417-WIAZANE-SNEAKERSY-GF68WR-P30.html
proszę :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Octombrie 2012

Prinzo, Ty sie tak nie upubliczniaj z chęcią wujkowania... Wiesz, że na forumie nie brakuje ludzi z poglądem, że jak homo to i pedofil... :ninja:
Sama też tak uważam i modlę sie o Twoje pośladki codziennie w nadzieji, że nawrócisz swoją pogańską dusze na prawidłową drogę i zaprzestaniesz tych jakże zboczonych praktyk.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Octombrie 2012
massacre
massacre: Prinzo, Ty sie tak nie upubliczniaj z chęcią wujkowania... Wiesz, że na forumie nie brakuje ludzi z poglądem, że jak homo to i pedofil... Sama też tak uważam i modlę sie o Twoje pośladki codziennie w nadzieji, że nawrócisz swoją pogańską dusze na prawidłową drogę i zaprzestaniesz tych jakże zboczonych praktyk.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Octombrie 2012

@Agoosia a jak go uczysz? Moze u mnie sie to sprawdzi :)
Ja młodego z intencją nauczania nigdy nie uczyłam, wszystko jakoś tak bardziej empirycznie złapał.
Mam problem, bo ja od małego w książkach siedziałam i nie wiem jak nakłonić do czegoś, do czego wg mnie nakłaniać nie trzeba :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.