Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1591 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
też się miałam do tego zabrać, ale uznałam, że skoro kontrolowane odrosty są trendi to na razie sobie odpuszczę
@Maryjka
Czyli będziesz sie kierować tymi samymi priorytetami, co ja :D
Wyzwanie to jest, niby wybór ogromny a przyszło co do czego to mi sie żaden nie podobał ;)
W końcu jak sobie jeden upatrzyłam w Mothercare to w żadnym sklepie go nie było, poza Londyn musieliśmy jeździć :D
Wszędzie były to gowniary Maxi Cosi, bo taka moda była...
Ale wg mnie gorzej jest ze spacerówką w późniejszym czasie - wszystkie takie mało solidne... Dużo sie za nimi nalatałam, zanim znalazłam porządną
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*gówniane xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Kurde widzę na ulicy laske, wyglada jak Natalie Portman
Aż wstyd sie tak na nią gapić, wiec klikam w telefon
Czasem sobie myśle, że jestem jednak wobec niego zbyt surowa... Wiesz, mamy zazwyczaj uważają swoje pociechy za najładniejsze i najbystrzejsze. Ja mam odwrotnie, to znaczy staram sie być obiektywna i nie wiem czy mi wychodzi czy raczej idzie w przeciwna stronę trochę za bardzo xD