malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  26 Octombrie 2012

też się miałam do tego zabrać, ale uznałam, że skoro kontrolowane odrosty są trendi to na razie sobie odpuszczę:mrgreen:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Octombrie 2012

@Maryjka
Czyli będziesz sie kierować tymi samymi priorytetami, co ja :D
Wyzwanie to jest, niby wybór ogromny a przyszło co do czego to mi sie żaden nie podobał ;)
W końcu jak sobie jeden upatrzyłam w Mothercare to w żadnym sklepie go nie było, poza Londyn musieliśmy jeździć :D
Wszędzie były to gowniary Maxi Cosi, bo taka moda była...
Ale wg mnie gorzej jest ze spacerówką w późniejszym czasie - wszystkie takie mało solidne... Dużo sie za nimi nalatałam, zanim znalazłam porządną

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Octombrie 2012

*gówniane xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Octombrie 2012

Kurde widzę na ulicy laske, wyglada jak Natalie Portman :zakochany:
Aż wstyd sie tak na nią gapić, wiec klikam w telefon :ziober2:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ide zaraz farbowac włosy bo juz tydzien temu miałam :D

starczy Ci już tego malowania! :D

ja wczoraj pofarbowałam średnim blondem z londy, nawet fajnie wyszedł :ziober2:.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012

we wrześniu 21 farbowałam ostatnio ... ponad miesiąc to i tak SUKCES ze tyle wytrzymałam :ziober2:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ponad miesiąc to i tak SUKCES ze tyle wytrzymałam

to chyba dzięki wszystkim specyfikom, których używasz zostało Ci coś jeszcze na głowie? :mrgreen:.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012

Nie, po prostu tak se farbuje XD

Babsy
Babsy
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ide zaraz farbowac włosy bo juz tydzien temu miałam :D

ja zafarbowalam w koncu wczoraj i efekt nie taki jaki chcialam, czyli zaden ;) kupilam nowa farbe i zobaczymy :0

wsadzilam dzis paluszka w olej i dziabnal mnie pies w lydke:zabawa:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  26 Octombrie 2012

Co za zrąbany nick, a tamten był taki fajny. :/

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Octombrie 2012

@ massacre
kariera w sporcie to zawsze dobra opcja :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Octombrie 2012

@Bayje
uważaj jak gryza, wszyscy wiemy co stało się z Peterem Parkerem po ugryzieniu pająka :P

massacre
massacre
  26 Octombrie 2012

Czasem sobie myśle, że jestem jednak wobec niego zbyt surowa... Wiesz, mamy zazwyczaj uważają swoje pociechy za najładniejsze i najbystrzejsze. Ja mam odwrotnie, to znaczy staram sie być obiektywna i nie wiem czy mi wychodzi czy raczej idzie w przeciwna stronę trochę za bardzo xD

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Octombrie 2012

Wiesz, z tego co piszesz to nie brzmi na to, że jesteś dla niego zbyt surowa, wiec raczej Ci to dobrze idzie :)
z tej strony monitora nie wygląda to przynajmniej na to, byś go w jakiś sposób nie doceniala :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Octombrie 2012

a tak w ogóle to odprowadzilam dziś rozbrykanego młodego, pełnego energii do szkoły na 1, odebrałam o 3 dosyć zmęczonego, ok 4 zasypial na siedząco, do piątej zdarzył zacząć kaszlec a przed pojsciem spać miał już zatkany nos, kiedyś mnie jakieś coś trafi.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.