malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  26 Octombrie 2012
massacre
massacre: Byś musiała zobaczyć w sklepie na własnej skórze jak sie z takim wózkiem czujesz.

nawet nie biorę go pod uwagę. potrzebuję wózka który podjedzie pod każdy krawężnik, zjedzie po paru schodkach i jednocześnie będzie w miarę lekki.
obecnie mieszkam niemalże w lesie więc off road będzie na co dzień.
no i pewnie też kupimy wózek do biegania, bo i ja i mąż biegamy więc coby dzieciaka nie zostawiać to na pewno się przyda.
mmaryja
mmaryja
  26 Octombrie 2012

a no i musi się szybko składać i mieścić do bagażnika, a auto mam nie za wielkie więc no. jest wyzwanie

Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam pytanko, chciałabym sobie trwale wyprostować włosy.

W takim razie wątpie byś w domu sama to zrobiła a keratynowe prostowanie włosów w salonie odradzam. Zapłacisz 600 zł .. do tego jeszcze dokupić 3 preparaty do pięlegnacji domowej i tym sposobem wykasują Cie na 800 zł.
Adidasowa
Adidasowa
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W takim razie wątpie byś w domu sama to zrobiła a keratynowe prostowanie włosów w salonie odradzam. Zapłacisz 600 zł .. do tego jeszcze dokupić 3 preparaty do pięlegnacji domowej i tym sposobem wykasują Cie na 800 zł.

/nie zapłace tyle, bo fryzjerka to znajoma mojej mamy :P a jesli bede miec preparaty to zrobi mi za darmo;]
mmaryja
mmaryja
  26 Octombrie 2012

to po co się pytasz skoro wszystko wiesz?

:wtf:

Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: /nie zapłace tyle, bo fryzjerka to znajoma mojej mamy :P a jesli bede miec preparaty to zrobi mi za darmo;]

jeżeli tak ... to w jednym salonie u mnie w mieście keratynowe prostowanie robią na produktach KERAPRO
Adidasowa
Adidasowa
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to po co się pytasz skoro wszystko wiesz?

O.O pytam o preparaty?

Konto usunięte
Konto usunięte: jeżeli tak ... to w jednym salonie u mnie w mieście keratynowe prostowanie robią na produktach KERAPRO

Okej, KERAPRO. Zaraz zalukam, dzięki za pomoc ;]
Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012

W sumie jak Ci będzie robiłą ta znajoma ... to powinna Ci powiedzieć jakie masz produkty kupić ..

Bayje
Adidasowa
Adidasowa
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie jak Ci będzie robiłą ta znajoma ... to powinna Ci powiedzieć jakie masz produkty kupić ..

Oczywiście, tylko że moja mama z nią rozmawiała, ja z nią styczności nie mam ;)
Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiście, tylko że moja mama z nią rozmawiała, ja z nią styczności nie mam ;)

no bo wiesz to jest jak z każdymi innymi produktami. Zależy jaki salon .. bo jak salon jest 'sieciowy' to oni mają określone firmy na których pracują. W sumie jak jest to znajoma jakaś to raczej w sieciowym salonie 'za darmo by Ci nie zrobiła' wiec obstawiam, że będzie jej wszystko jedno na jakich produktach będzie pracowała.
mmaryja
mmaryja
  26 Octombrie 2012

chyba już jestem stara jak :and:
jak tak czytam, nawet komentować się nie chce.

Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012

W sumie ja bym nie chciała by mi ktoś zrobił taką usługę na zasadzie 'ja załatwiam produkty a Ty robisz' ...

mmaryja
mmaryja
  26 Octombrie 2012

brzmi nieco dwuznacznie;)

Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012

Dla mnie to jest tylko jednoznaczne :ziober2:

a ide zaraz farbowac włosy bo juz tydzien temu miałam :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.