malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Octombrie 2012
massacre
massacre: Prinzo, Ty sie tak nie upubliczniaj z chęcią wujkowania... Wiesz, że na forumie nie brakuje ludzi z poglądem, że jak homo to i pedofil...

wiadomo od 1410.

massacre
massacre: Sama też tak uważam i modlę sie o Twoje pośladki codziennie w nadzieji, że nawrócisz swoją pogańską dusze na prawidłową drogę i zaprzestaniesz tych jakże zboczonych praktyk.

Agoosia smiechla, bo ona tez lubi anal :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

madzia2143
madzia2143
  26 Octombrie 2012

Dzień dobry Misie, czas na poranną kawkę 2615

styka51
styka51
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzień dobry Misie, czas na poranną kawkę

Dzień dobry ;)
Muszę pomyśleć nad śniadaniem ...:zabawa:
madzia2143
madzia2143
  26 Octombrie 2012
styka51
styka51: Muszę pomyśleć nad śniadaniem ...

ja miałam bułkę pełnoziarnistą z serkiem naturalnym i bazylią :) potem jabłko i konpersa :ziober2:
madzia2143
madzia2143
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: konpersa

knopersa*

:ninja:
mirra20
mirra20
  26 Octombrie 2012

Jak mi się nie chce dziś pracować;/

styka51
styka51
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam bułkę pełnoziarnistą z serkiem naturalnym i bazylią :) potem jabłko i konpersa

Zrobiłam jajecznicę z pomidorem i żółtym serem :D
madzia2143
madzia2143
  26 Octombrie 2012
styka51
styka51: Zrobiłam jajecznicę z pomidorem i żółtym serem :D

ambitnie, mnie się rano jakoś nie chce nic robić ;P no chyba że owsiankę z cynamonem :zakochany:
Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012

a ja przechwilą przyłąpałam moich maluchów .. na kopulacji ... chyba to była kopulacja :ninja:

Babsy
Babsy
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: patrz http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=648&%3CosCsid%3E

o raju cudenko, uwielbiam takie retro cacka:zakochany:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Octombrie 2012

Prinz, już Ci nigdy nic nie powiem! :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Octombrie 2012

w ogóle to te szynszyle są świetne, jak takie misiaczki :zakochany:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Octombrie 2012

@Agoosia
Mój tez uwielbia książki, ma ich setki i prawie każda z nich zna na pamięć... A ostatnią rzeczą jakiej chce to żeby uczył sie słów na pamięć.
Choć w szkole chyba im o to chodzi - dają krótkie słówka i dziecko ma wzrokowo kojarzyć wyraz - nie ogarniam tutejszego systemu edukacji -,-
On widzi literki i olewka... Wszystko potrafi rozkminić bez czytania - gry na DS, wszystkie swoje appy na iPadzie.
Jak mu czytam to on leży i obrazki ogląda, w dupie ma wyrazy... Każde dziecko inne.
Niech bedzie wysportowany, moze chociaz w sporcie karierę zrobi :rotfl:

@Maryjka
Te wózki w Anglii od lat furorę robią :) i cenowo tez od £1000 w górę, 5 lat wstecz takie ceny miały i raczej sie nie zmieniły.
Byś musiała zobaczyć w sklepie na własnej skórze jak sie z takim wózkiem czujesz.
Swietnie sie je pcha po praskiej powierzchni, maja specjalne sprężynki, wiec masz takie fajne miękkie uczucie pchania xD Bobas tez musi mieć wygodnie i ciepło, jest o wiele głebszy od zwyklych 3in1 czy 4in1... ALE to wszystko kwestia preferencji. Ja poszłam na 3in1 traveller z dużymi pompowanymi kołami z tego względu, ze ja jestem typem mamusi off road. I jeśli taki retro wózek byłby świetny na parkowe alejki i chodniki w mieście, to po trawie, w lesie na pagórkach czy jakichkolwiek innych bardziej ekstremalnych powierzchniach nie zda egzaminu. Mój traveller sprawdzał sie znakomicie w każdych warunkach, łatwo schować go było do bagażnika i miał nosidełko, co było dodatkowym plusem.
Z wyborem wózka podobnie jak z wyborem auta, zależy do czego ma służyć. I o ile ktoś moze sobie pozwolić na dwa retro Ferrari na weekendy po parku i off Road w ciagu tygodnia to luz, ja poszłam w stronę bardziej praktyczną i wybrałam wg tego jak najczęściej bede z niego korzystać :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  26 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle to te szynszyle są świetne, jak takie misiaczki

no a jak fajnie gryzą :zakochany:
Adidasowa
Adidasowa
  26 Octombrie 2012

mam pytanko, chciałabym sobie trwale wyprostować włosy. Są jakieś środki/płyny/preparaty do tego. Możecie coś polecić? Bo kompletnie nie wiem jakie...
Nie chce mi się codziennie bawić w prostowanie, a dzięki temu włosy mi odpoczną...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.